Lūk, kādēļ mīļākajām izdodas “nocelt” sievām vīrus!

2012. gada marts

“Šodien Robs pirmo reizi bija manā gultā. Es biju mazliet apmulsusi. Viņš ir vienkārši lielisks! Robs ir 10 gadus vecāks par mani (viņam ir 39 gadi), un man šķiet, ka viņš līdzinās Benam Aflekam.

Robs ir nekustamo īpašumu konsultants. Kad viņš pirmo reizi ienāca mūsu nekustamo īpašumu aģentūrā, visas meitenes teju ģība.

Mēs apmainījāmies ar vizītkartēm, lai sazvanītos darba darīšanās, bet viņš mani burtiski apbēra gan ar e-pastiem, gan īsziņām.

Pāris reizes bijām pusdienojuši kopā. Līdzko viņš man bija līdzās, vēderā neganti lidoja tauriņi. Šodienas izdzertais šampanietis pamudināja mūs uz skūpstu, kā rezultātā viņš nokļuva manā gultā. Par laimi mana istabas biedrene, Lūsija, bija izbraukusi.

Es veselus trīs gadus biju ļoti vientuļa. Man šķiet, ka Robs ir fantastisks, un sekss ir labākais, kāds manā mūžā bijis. Taču ir kāda problēma.

Robs nevar būt mans vīrietis. Viņš ir precējies un kopā ar savu sievu uztur divas dvīnīties, kurām ir seši gadi. Pašlaik viņam vajadzētu jau atrasties mājās.

2012. gada augusts

Jau sen biju sev apsolījusi, ka nekad netikšos ar precētu vīrieti. Lieta tāda, ka mans tēvs krāpa manu māti. Kad to uzzināju, biju vien pusaudze, un līdz šim neesmu spējusi viņam to piedot.

Tagad liktenis man sniedzis pārsteigumu – es pati esmu nonākusi mīļākās lomā. Pēc tās nakts es sev nosolījos, ka tā bija pirmā un pēdējā reize, kad es tā daru, taču Robam bija citi plāni.

Otro mūsu kopējo nakti pavadījām viesnīcā. Viņš pat nenoņēma savu laulību gredzenu.

Tagad mēs tiekamies reizi nedēļā. Robs to vien dara, kā pērk man dārgas dāvanas. No sākuma mēs parasti paēdam pusdienas restorānā, bet pēc tam dodamies uz viesnīcu.

Robs man pastāstīja, ka viņa sieva, Kellija, pēc bērnu dzimšanas vairs nav ieinteresēta intīmajā dzīvē. Tieši tādēļ viņš nejūtas vainīgs tajā, ko viņš dara.

Mana istabas biedrene Lūsija nemitīgi vaicā man par Robu, taču mana standarta atbilde ir tāda, ka mēs tiekamies tikai darba darīšanās.

2012. gada oktobris

Es atzinos mīlestībā. Protams, ka negrasījos iemīlēties, bet tā sanāca. Robs atbildēja, ka arī mīlot mani. Viņš plāno nākamgad šķirties ar savu sievu. Nevaru vien sagaidīt brīdi, kad mums vairs nevajadzēs slēpt savas attiecības.

Man jau nelabi metas, kad katru reizi ar seksu jānodarbojas tikai viesnīcā. Nevaru vien sagaidīt brīdī, kad iepazīstināšu Robu ar saviem draugiem.

  Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

2012. gada decembris

Lai sieva neko nenojaustu, es Robam Ziemassvētkos uzdāvināju kaklasaiti. Visu svētku laikā viņš ar mani parunāja vien piecas minūtes, kad bija izgājis pastaigā ar savu suni. Es nevarēju valdīt asaras.

Vissliktākais ir tas, ka visu svētku laikā mana mamma to vien darīja, kā prasīja, vai man kāds esot.

Es sapratu un apzinājos, ka izpostīšu Roba meitu dzīvi, taču tik un tā ar nepacietību gaidīju, kad viņš pametīs Kelliju.

2013. gada novembris

Tajā gadā notika tik daudz kas nozīmīgs: man palika 30, mani paaugstināja amatā, bet mana draudzene Lūsija apprecējās. Taču Robs joprojām bija kopā ar savu sievu.

Viņš katru reizi atrada iemeslu, lai nešķirtos no viņas. No sākuma viņš teica, ka Kellijas mamma bija saslimusi, tādēļ viņš nevēlējās šādā mirklī uzsākt runas par šķiršanos. Pēc tam sekoja virkne citu attaisnojumu.

Saņēmos un pastāstīju Lūsijai par Robu. Viņa no sirds dziļumiem nosauca mani par muļķi un teica, ka Robs nekad neaiziešos no savas ģimenes. Šķita, ka viņai bija taisnība.

2014. gada janvāris

Visu vakaru pavadīju, skatoties uz Kellijas fotogrāfijām viņas Facebook profilā. Šķita, ka viņa ir ļoti jauka sieviete ar skaistiem blondiem matiem. Viss viņas profils bija pārpildīts ar ģimenes bildēm, kurā redzama viņa kopā ar saviem bērniem un vīru – Robu.

Es neticu, ka viņiem nav seksa! Viņi izskatās tik ļoti laimīgi!

2014. gada septembris

Kellija uzzināja par mums.

Mēs ar Robu bijām nopirkuši biļetes uz Romu, lai kopīgi pavadītu brīvdienas. Lidostā viņu nemitīgi novērsa Kellijas zvani saistībā ar bērniem. Pēc tam mums garām pagāja kaut kāda sieviete, kuras dēļ Robs palika bāls kā līķis.

Romā atradāmies teju uz nervu sabrukuma robežas. Kad atgriezāmies atpakaļ, Robs man piezvanīja un pateica, ka nepieciešams šķirties. Kellija bija izlasījusi manas īsziņas viņa telefonā. Par laimi, viņa nezināja manu īsto vārdu.

Lūsija domā, ka tā būs labāk. Viņa bieži iepazīstina mani ar sava vīra draugiem, taču es nespēju beigt domāt par Robu.

2015. gada maijs

Es atkal tiekos ar Robu. Tagad viņš vairs netēlo, ka grasās šķirties, bet es viņam vairs to nelūdzu.

Mums nekas labs kopā neizdosies. Taču tik un tā esmu ārkārtīgi priecīga, ka viņš vispār man ir blakus.

Pašlaik dzīvoju viena. Robs ierodas pie manis uz pāris stundām, lai nodarbotos ar seksu, bet es iztēlojos, ka viss ir kārtībā.

Un vēl – Robs ir kļuvis par drausmīgu paranoiķi.

2016. gada februāris

Bieži aizdomājos par to, kāda būtu mūsu abu nākotne, ja mums būtu normālas attiecības. Katru reizi, kad atrodos pie kāda ciemos, kuram ir bērni, iedomājos mūs viņu vietā.

Biju pat iedomājusies par to, ka jāpārstāj lietot kontracepcijas tabletes. Iespējams, ka grūtniecība Robu piesaistītu pie manis. Viņš būtu spiests atkal pārdomāt savas attiecības ar Kelliju un kaut ko mainīt savā dzīvē.

2017. gada janvāris

Manā dzīvē viss ir pa vecam. Ja man pirms pieciem gadiem kāds būtu pateicis, ka es tik ilgi būšu kāda mīļākā, es noteikti būtu smējusies.

Es turpinu cerēt, ka Robs gribēs būt kopā ar mani.

2017. gada marts

Skatoties uz citām mīļākajām, nebeidzu brīnīties, kā viņām ir izdevies aizvest vīrus no ģimenēm. Ienīstu sevi par to, ka man tas nav izdevies.

Problēma ir tajā, ka mīlu viņu, tādēļ labāk samierinos ar to, ka man nākas viņu dalīt ar Kelliju, nevis dzīvot bez viņa vispār.

Vai jūs varat iedomāties šādu sirds plosošu situāciju? Mēs visi esam cilvēki un mēs visi vēlamies būt laimīgi, tādēļ nedrīkst nosodīt citus, kamēr nezināt patieso stāstu.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment