Kādēļ nevajag sarakstīties pēc pirmā randiņa?

dating1

Mazā, visu tik ļoti iemīļotā ierīce telefons randiņu pasauli ir padarījis daudz citādāku, grūtāku un mazliet garlaicīgāku. Kādreiz tu nevarēji pārbraukt ar pirkstu pa ekrānu pa labi, lai iegūtu kāda cilvēka uzmanību – tev bija jāpieceļas, jāpieiet klāt un jārunā! Un kāds sakars īsziņām un vēstulēm ar to, ka randiņu pasaule ir izmainījusies?

Mēs visi vēlētos, lai mīlestība būtu tāda, kāda tā tiek attēlota filmā Titāniks, bet, ja Džekam un Rozai būtu bijuši telefoni, viss būtu noticis daudz citādāk. Ja tu esi bijis uz randiņu ar cilvēku, ar kuru iepriekš esi sarakstījies, tikšanās realitātē noteikti ir bijusi mazliet neērta. Stundām ilga sarakstīšanās sevī ietver visus dienas notikumus, beidzot pat ar tavas mācīsas mīļākajām brokastu pārslām. Sarakstoties, lietas kļūst ļoti specifiskas. Bet ir jāpadomā, par ko tad jūs runāsiet klātienē, ja ar telefona starpniecību viss jau ir ticis izrunāts?

Lūk, arī piemērs: kāda sieviete satikās ar vīrieti, ar kuru jau bija izrunājusi visu par nedēļas Troņu spēles epizodi, tādēļ randiņa laikā viņiem atlika runāt par saviem brāļiem un māsām, kas ir bijis vienkārši briesmīgi. Pēc tās reizes sieviete nosolījās ar vīrieti nesarakstīties par detaļām un ļoti specifiskām lietām – lai tas paliek randiņam. Kad viņa piekopa šādu metodi, izmaiņas bija drastiskas. Viņš jautāja viņai par studijām, viņi runāja par seriāliem, viņa jautāja viņam par darbu – bija patīkami dzirdēt par otra dzīvi no tiešā avota. 

Stāsta morāle – atstāj tēmas, par kurām ir, ko teikt, randiņam. Noliec telefonu malā un izmanto tikai paša randiņa sarunāšanai.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment