Kādēļ tev noteikti vajadzētu doties uz otro randiņu pat tad, ja pirmais nav bijis veiksmīgs?

Protams, ne gadījumos, kad viņš randiņa laikā ir pie galda sācis griezt nagus, bet gan tādās situācijās, kad vienkārši pēc randiņa nejūties…pietiekami pārsteigta. 

Tikai daži cilvēki ir lieliski pirmajos randiņos. Tu tiec salikts kopā ar pilnīgu svešinieku, parasti jums vienkārši ir jāsēž kopā un jāraisa sarunas vairāku stundu garumā. Plus – jūs abi esat satraukušies un nervozi, kas nozīmē to, ka tu vai viņš noteikti izdarīsiet kaut ko tādu, ko vēlāk nāksies nožēlot. 

Pirmais iespaids var būt sliktāks nekā otrais. Lai veidotu pirmo iespaidu, ir nepieciešamas tikai septiņas sekundes. Un patiesi – cik daudz informācijas šādā laika posmā tu vari iegūt (neskaitot to, cik labi izskatās viņa dibens džinsa biksēs un cik skaists ir viņa smaids)? Ja otrs cilvēks ir ieinteresēts nākamajā randiņā, un pirmais nav bijis pilnīga izgāšanās, tad tu, iespējams, būsi patīkami pārsteigta par rezultātu. Otrajā randiņā vairāk fokusējies uz to, ko vēlies uzzināt par šo cilvēku, lai labāk spētu viņu novērtēt.

Tu nekad nevari zināt! Patiešām – tu nevari. Mīlestība no pirmā acu skatiena ir forša (balstoties uz 2014. gada aptauju “Singles in America”, 41% vīriešu un 29% sieviešu to ir piedzīvojuši), tomēr patiesa mīlestība prasa laiku. Padomā par savām pēdējām labajām attiecībām. Vai tad tu neiemīlēji savu otru pusīti vairāk tikai pēc dažiem mēnešiem pēc pirmās tikšanās reizes? Tieši tā! 

Sākotnēji pat ir labāk, ka pret cilvēku, kuru iepazīsti, jūti vidējas sajūtas nekā nekontrolējamu kaisli. Un kamēr tauriņi un uzvilkti nervi arī ir labi, ilgstoša mīlestība parasti ir mierīga un klusa. 

Tātad: aizej uz otro randiņu! Ja tas nenostrādā, tad gan vari atmest tam ar roku. Vismaz tad tu zināsi, ka esi pieņēmusi apdomātu lēmumu, nevis palaidusi garām lielisku izdevību.

Avots: www.womanshealthmag.com

Leave a Comment