Kādēļ tevi mīlēt ir labi un kādēļ – slikti? Noskaidro to pēc savas Zodiaka zīmes!

 

AUNS

Labi: Auns attiecībās ienes daudz jautrības un dzīvesprieka. Viņš nekad nav garlaicīgs un raisa vēlmi otrajā pusītē kļūt par labāko iespējamo cilvēku, kāds viņš var būt. Auns ir ļoti uzticams un prot atbalstīt.

Slikti: Viņam ir grūti nosēdēt vienā vietā ilgu laiku, kas dažkārt robežojas ar to, ka viņa klātbūtnē ir sarežģīti uzturēties. Aunā parādīsies viņa temperaments, ja kaut kas nenotiks pēc viņa prāta, un, tā kā Auniem patīk uzvarēt, tad viņi ir ļoti slikti zaudētāji.

VĒRSIS

Labi: Ja tu mīli Vērsi, viņš savu pretmīlu izrādīs dubultā. Viņš ir pacietīgs, ar siltu sirdi, kā arī ļoti noteikts par nākotnes plāniem. Mājas viņš padarīs par ērtību kalngalu, kur būs ļoti patīkami uzturēties romantiskā gaisotnē.

Slikti: Dažkārt Vērsis noslēdzas sevī un kļūst arī mantkārīgs. Dažreiz relaksēties un atpūsties viņiem sanāk par daudz. Kā arī nav ietiepīgākas Zodiaka zīmes par Vērsi, viņš nemeklēs kompromisu. Ja iemīlies Vērsī, gatavojies piekāpties.

Attēlu rezultāti vaicājumam “love gifs”

DVĪŅI

Labi: Ar viņiem vienmēr būs jautri. Dvīņi ir super-gudri un ļoti labi sarunu biedri – viņi var runāt ar ikvienu un par jebko, tādēļ par sarunu trūkumu attiecībās nekad nebūs jāuztraucas.

Slikti: Mīlēt Dvīņus ir kā mīlēt divus cilvēkus – dažreiz viņš būs izcils, runātīgs sociāls ģēnijs, bet dažkārt – sevī noslēdzies vienpatis. Kamēr viņu neparedzamība var būt aizraujoša, pārāk daudz šī īpatnība nāks par ļaunu.

VĒZIS

Labi: Viņš ir tik intuitīvs, ka vienmēr skaidri zinās, ko un kad tev vajag. Viņu mīlestība ir kā silta sedziņa aukstā vakarā: komfortabla, ērta un tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

Slikti: Viņu mainīgais garastāvoklis dažreiz var traucēt attiecībām: viņi atrodas savu emociju strupceļā. Dažkārt Vēzis var būt tik prasīgs, ka tas pat pārbaudīs partnera pacietību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “love gifs”

LAUVA 

Labi: Neviena zvaigzne nespīd tik spoži kā Lauva, un vari būt drošs, ka, ja Lauva ir tavs partneris, tu spīdēsi tikpat spoži. Lauva ir dāsna, radoša un uzticīga. Ja tu viņai ļauj dominēt, viņa būs izcils partneris.

Slikti: Viņai ir jābūt galvenajai, tādēļ dažkārt tas var novest pie valdonīguma. Smieklīgi ir tas, ka, lai arī cik sevi mīloši un par sevi pārliecināti viņi būtu, Lauvām tik un tā ir nepieciešams konstants mīļoto cilvēku atbalsts un mudinājums.

JAUNAVA

Labi: Jaunava vēlas darīt visu iespējamo, lai viņas partneris justos laimīgs. Viņa vēlas atrisināt visas problēmas, salabot visu, kam ir nepieciešama labošana – un tajā pašā laikā viņai paliek laiks uzzināt, kāds ir tavas bērnības mīļākais gardumiņš, un iepriecināt tevi ar to!

Slikti: Dažkār mīlēt Jaunavu ir izaicinājums – it īpaši brīžos, kad viņa sāk kļūt pārāk stingra pret sevi un citiem tuviem cilvēkiem. Viņa uztraucas par visu, jo ir perfekcioniste. Dažreiz tev varētu likties, ka nekas, ko tu dari, nav pietiekami labi.

Attēlu rezultāti vaicājumam “love gifs”

SVARI

Labi: Viņi ir brīvdomīgi un nenosoda cilvēkus par savu dzīves uztveri. Tieši tādēļ viņš visas partnera īpatnības pieņems un sapratīs. Svari prot šarmēt, ir romantisk ideālisti. Lielākajai daļai cilvēku viņus mīlēt ir vienkārši.

Slikti: Svaru nespēja pieņemt lēmumus var novest līdz ārprātam! Viņi necieš konfrontācijas. Svariem ir nepieciešams līdzsvars un stabilitāte, tomēr viņi nesaprot, ka tas nav veselīgi – nospiest savas emocijas tik dziļi un ilgi, līdz tās vienkārši vienu dienu uzsprāgst.

Lasi vēl: Talantu horoskops. Uzzini, kurā jomā Tava Zodiaka zīme izceļas visvairāk!

SKORPIONS

Labi: Skorpionam var uzticēties, jo viņš ir ļoti godīgs un uzticams. Viņš dzīvi dzīvo kaislīgi un ļoti mīl savu partneri, kuru ir rūpīgi izvēlējies.

Slikti: Tomēr Skorpions ir viena no visvieglāk ievainojamajām zīmēm, tādēļ ar viņu nākas apieties ļoti uzmanīgi. Skorpioni nav iecietīgi pret citu cilvēku trūkumiem, kas arī traucē izveidot normālas attiecības.

Saistīts attēls

STRĒLNIEKS

Labi: Viņu ir viegli mīlēt, jo viņš ir atvērts un jautrs. Viņiem patīk dalīties pieredzē ar citiem cilvēkiem, kā arī viņi mīl labi pasmieties un izbaudīt brīvo laiku.

Slikti: Viņam ir grūti nopietni saistīties ar kādu – sākot ar teātra biļešu iegādāšanos un beidzot ar laulību. Viņi dažkārt grib atrauties no cilvēka, kurš sāk izrādīt vēlmi pēc nopietnākām saistībām.

MEŽĀZIS

Labi: Viņš ir ļoti atbildīgs, uzticams un strādīgs. Lai arī viņš vienmēr šķiet ļoti nobriedis, tajā pašā laikā nevar sūdzēties par Mežāža humora izjūtu, kā arī viņam ir ļoti veselīga seksuālā apetīte.

Slikti: Kad Mežāzis ieslēdz savu “strādāšanas režīmu”, viņš dažkārt aizmirst par visu citu – par pārtraukumu, vakariņām un atvaļinājumu. Mežāzim jāiemācās, ka dzīvei nav jābūt pārpildītai ar darbu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “love gifs”

ŪDENSVĪRS 

Labi: Ūdensvīros ir daudz labā, ko mīlēt – viņi ir ļoti cilvēcīgi, atjautīgi un gudri. Ūdensvīrs savu partneri pieņems tādu, kāds viņš ir, neko necenšoties mainīt. Viņš palīdzēs otram uz pasauli raudzīties kā uz nepabeigtu mākslas darbu.

Slikti: Kad viņš ir dusmīgs, viņš kļūst pavisam vēss un atturīgs, un viņš pavisam noteikti tev neteiks, kā viņš jūtas. Sajūtas un emocijas Ūdensvīrs patur pie sevis un jūtas dīvaini, kad kāds viņu klātbūtnē kļūst emocionāls.

ZIVIS 

Labi: Zivis ir ļoti mīloši un radoši cilvēki. Zivis ir dziļdomīgas un viņām patīk attiecības paturēt kā intīmu savu dzīves detaļu. Ja iemīlas, tad spēcīgi, un viņas ir ļoti labas pret tiem, kurus mīl.

Slikti: Grūti ir mīlēt kādu, kurš ļauj sev kāpt uz galvas. Partnerim būs vēlme viņam iedot mugurkaulu, bet tas, visticamāk, nepalīdzēs: Zivis tik un tā tiks piekrāptas.

Avots: yourtango.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    oļegs novosjoovs, tur ir taisnība, bet zodiaki ir dirššana! Viss ir vienkārši dabā…

Leave a Comment