Kādi personības traucējumi piemīt tev, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

AUNS – neregulāri, sprādzienbīstami personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Nav nekāds noslēpums, ka Auns ir viena no agresīvākajām horoskopa zīmēm, un dažkārt šī agresija var izrādīties pat ļoti postoša. Cilvēkiem, kuriem ir šādi personības traucējumi, ir tieksmes uz ļoti milzīgām, biedējošām dusmu lēkmēm, kas lielākajā daļā gadījumu nav pamatotas. Kaut kas dzirdēts, Auni, vai ne?

VĒRSIS – obsesīvi kompulsīvi traucējumi

zodiac, personality disorder

Viena no tumšākajām rakstura iezīmēm Vēršiem ir ietiepīgums. Viņam ir savi veidi, kā viņi dara lietas, un lai Dievs glābj to dvēseli, kurai nākas stāties pretī Vērša metodēm. Viņu stingrais raksturs bieži pakļauj viņus obsesīvi kompulsīviem traucējumiem, kas bieži vien koncentrējas uz visu lietu turēšanu rāmjos. Ja viss nenotiek pēc Vērša prāta, viņam var sākties kas līdzīgs panikas lēkmēm, līdzīgi kā cilvēkiem, kuriem ir obsesīvi kompulsīvi traucējumi.

DVĪŅI – atkarīgie personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Dvīņi nevēlas palikt vieni pārāk ilgu laiku – pat viņu zvaigžņu zīme ir pāris. Viņu nebeidzamā vajadzība pēc mīlestības, drošības un citiem cilvēkiem bieži noved pie “atkarīgām” attiecībām. Viņiem vajag, lai kāds parūpējas, bet tajā pašā laikā Dvīņi vēlas dzīvot neatkarīgu dzīvi. Dvīņi, tās ir pretrunas!

VĒZIS – paranoiskie personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Līdzīgi kā nedrošie Skorpioni, arī Vēži mēdz ap sevi apcelt sienas. Lai gan Skorpioni to dara aiz bailēm no atraidījuma, Vēži to dara tādēļ, ka ir pārliecināti, ka viņus kāds grib sāpināt. Iespējams, ka šādā veidā Vēzis kļūst par paranoiķi. Vēzi, rimsties – ne visi vēlas tev nodarīt pāri!

LAUVA – narcistiskie personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Lauvas jau no dabas ir ļoti lepni cilvēki, un viņām nav nekādu problēmu domāt, ka viņas ir labākas par pārējiem. Diemžēl Lauvas mēdz iemīlēties pašas sevī līdz līmenim, kad tiek attīstīti narcistiskie personības traucējumi. Naricisi domā, ka ir labāki par citiem, ka virs viņiem būtu jāliek kāds īpašs nosaukums un ka cilvēkiem būtu jādara tas, ko viņi liek.

JAUNAVA – robežstāvokļa personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Esi kādreiz redzējis Jaunavu šķiršanās posmā? Viņa kļūst ļauna, skarba un ļoti negatīva – it īpaši tad, ja otrs ir tas, kurš viņu ir pametis. Viņa nevar izturēt būt viena, dažkārt var kļūt pat manipulatīva, lai tikai otru cilvēku paturētu sev blakus.

SVARI – pašiznīcinošās personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Svari var kļūt pat pārāk laipni, aizmirstot par savām labajām īpašībām, ko sevī reti pamana. Viņu laipnā daba nāk līdzi ar pieticību, tas nozīmē, ka viņi nejūtas tā, it kā būtu pelnījuši prieku, bagātību vai pat mīlestību. Rezultātā viņi var kļūt par pašiznīcinošās personības traucējumu upuriem. Lielākais Svaru ienaidnieks ir viņš pats.

Lasi vēl: Kādas sievietes viņu piesaista, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi!

SKORPIONS – noslēgtās personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Skorpiona noslēpumainā daba sienu uzcelšanu ap sevi padara ļoti vienkāršu. Ar noslēgtās personības traucējumiem tas viss paceļas jaunā līmenī. Viņi sāks izvairīties no sabiedriskiem pasākumiem, atteiksies runāt ar kādu – viņiem radīsies milzīga baiļu sajūta. Tomēr, par spīti tam, viņi vēlas atrasties tuvumā citiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS – antisociālās personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Strēlniekam patīk uzņemties risku, kas bieži vijas ar pārdrošību – tas apdomīgākās zīmes padara pilnīgi trakas. Kamēr viņi ir neticami pievilcīgi, viņi var šo pievilcību izmantot ļaunprātīgiem mērķiem. Ja viņi saprot, ka to, kas notiek ap viņiem, viņi īsti nevar ietekmēt, tad Strēlnieki var ieslīgt antisociālajos personības traucējumos.

MEŽĀZIS – perfekcionisma traucējumi

zodiac, personality disorder

Viņa personības traucējumi ir saistīti ar darba ētiku. Mežāži ir ļoti ietiepīgi, bet viņu raksturs parasti tiek saistīts ar darbu – strādīgie Mežāži viegli var ķert panikas lēkmi, ja viņu darbs nav perfekts, kā rezultātā var sākties perfekcionisma traucējumi. Visam vienkārši ir jābūt perfekti!

ŪDENSVĪRS – šizotipiskie personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Ja ir kāda zīme, kas ir radošāka par Ūdensvīru, mēs nezinām, kas tā ir. Šī super-ekscentriskā zīme staigā kā pa kraujas malu starp veselo saprātu un vājprātu. Kad viņi ir tuvu nākamajam solim tuvāk pretī kraujas malai, viņi var kļūt šizotipiski. Šizotipiskiem cilvēkiem ir dīvaini uzskati par to, kā darbojas pasaule, iekļaujot sevī māniju par to, ka viņi spēj lasīt citu cilvēku prātus.

ZIVIS – histēriskie personības traucējumi

zodiac, personality disorder

Zivis ir ļoti jūtīgas, it īpaši par to, ko par viņām domā citi. Rezultātā bieži vien notiek tā, ka viņiem ir vajadzīga nedalīta uzmanība. Kad tam visam klāt nāk arī apmaldīšanās savos vārdos, tad Zivis var nonākt līdz histēriskajiem personības traucējumiem. Zivis vienkārši ļoti vēlas uzmanību!

Avots: yourtango.com

Leave a Comment