Kādi zvaigžņu zīmju pārstāvji ir sliktākie tēvi

Lauva

Lauvas tētis ir stingrs un prasīgs. Viņa lielu uzmanību pievērš veselīgu ambīciju veidošanai bērnā, vēlmei sasniegt augstumus jebkurā biznesā un tajā pašā laikā vienmēr izskatīties pēc adatas. Tāpēc Lauvām aug biznesa bērni, kuri jau no pirmās klases visiem dod norādījumus.

Svari

Svaru tēti nav tie tipi, kas ar jebkādiem līdzekļiem mudina skolas cīņas un bērna vēlmi pastāvēt par sevi. Viņi vienmēr iemācīs, kā ar vārdu palīdzību nolikt likumpārkāpēju viņa vietā. Svari uzrauga, kā attīstās bērna radošais potenciāls.

Skorpions

Ar Skorpionu tēviem ir grūti . Viņi neļauj saviem bērniem izdabāt, pakļauj viņus bargai kritikai, vienmēr prasa vairāk un atkārto, ka dzīvē vispirms jābūt gatavam cīnīties. Ar šādiem tēviem ir grūti, un daudzi bērni uzkrāj aizvainojumu, bet pieaugušā vecumā viņi sāk novērtēt šo pieredzi.

Strēlnieks

Strēlnieku tēvi audzina pavadoņus turpmākajiem piedzīvojumiem un ceļojumiem. Viņi jau no mazotnes sāk vest bērnus pārgājienos, palīdz uzkāpt uz slēpēm, lēkt ar izpletni un iekarot savu kalnu. Galvenais, ko māca Strēlnieks, ir nebaidīties riskēt.

Mežāzis

No pirmā acu uzmetiena Mežāža tēvam ir garlaicīgi. Viņš sēž ar bērnu nodarbībās, māca viņiem pacietību, centību, neatkāpties problēmu priekšā. Emocijas ir sausas un nelaidīs prieka asaru no dienasgrāmatas ar piecniekiem. Bet šāds tēvs vienmēr būs atbalsts un aizsargs.

Ūdensvīrs

Ar Ūdensvīra tēviem situācija ir divējāda. No vienas puses, viņš zina, kā aizraut bērnus ar savām idejām, un viņi pārņem spēju redzēt vairāk nekā citi. No otras puses, viņi tik bieži ir atkarīgi no savām lietām, ka ģimene vienkārši nokrīt otrajā plānā.

Zivis

Zivju tēviem ir viena liela problēma. Viņi neprot audzināt bērnus, jo paši gandrīz līdz sirmam vecumam paliek naivi un jūtīgi bērni. Viņi, visticamāk, kļūs par draugiem, kuri kaut ko ieteiks ceļā, bet bērni uzticēs viņiem savas visdziļākās lietas.

Leave a Comment