Lauku dziedniece padalījās ar mēslojuma recepti, no kura augi maģiski aug un sniedz lielisku ražu

Noderīgs mēslojums būs labvēlīgs augiem pat vasarā. It īpaši, ja tā ir karsta un sausa. Pieredzējuši dārznieki zina, ka augi ir jāatbalsta tagad, lai rudenī iegūtu bagātīgu ražu. Mēs saprotam, kuri mēslošanas līdzekļi ir ideāli piemēroti katram dārzenim vai auglim. Turklāt esam iemācījušies vienkārša mēslojuma recepti, kas noteikti noderēs gan dārzeņiem, gan ziediem.

Noderīgi mēslošanas līdzekļi

Katram vasaras mēnesim pieredzējušiem dārzniekiem ir savi augu kopšanas procesi. Piemēram, jūlijā zaļajām zonām slāpeklis ir nepieciešams vairāk nekā jebkad agrāk. Šī noderīgā viela palīdzēs augam iegūt spēku, kļūt gaļīgākam un sulīgākam.

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

Lasi arī: Merkurs Lauvā no 2023. gada 11. jūlija līdz 27. jūlijam: labākie padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nezaudētu veiksmi

Eksperti iesaka palielināt vietas laistīšanas biežumu, pievienojot govju kūtsmēslus. Galu galā šis mēslojums palīdzēs palielināt slāpekļa daudzumu augsnē. Pietiek deviņvīru spēku atšķaidīt ar ūdeni proporcijā 1:10 un ar to laistīt dobes. Lūdzu, ņemiet vērā, ka uz 1 kv. m zemes gabalam ar dārzeņiem būs nepieciešami 500 ml šī mēslojuma.

Speciālisti iesaka neaizmirst par minerālmēslojumu dobēm. Jūlijs bieži ir diezgan karsts mēnesis, taču papildus laistīšanai ir jāorganizē arī kvalitatīva pārtika nākotnes ražai. Papildus deviņvīru spēkam organiskai barošanai var izmantot vistas kūtsmēslus vai pelnus. Īpaši tas attiecas uz tomātiem un gurķiem.

Arī kāpostiem ļoti vajadzīgs jūsu vasaras atbalsts. Tam ir vērts dārznieku veikalā paņemt īpašu komplekso mēslojumu. Bet pēc 2 nedēļām pēc šāda mēslojuma ir vērts atslābināt zemi un apkaisīt to ar pelniem. Tālāk jums jāielej daudz ūdens kāpostiem, lai pelni iesūktos zemē un pēc tam dārzenis būtu sulīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment