Kāds mājas mīlulis ir piemērots tev, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Dvīņi

Šīs konstelācijas pārstāvjiem ir nepieciešama pastāvīga saziņa. Tie ir interesanti sarunu biedri, kas spēj runāt gandrīz ar ikvienu. Dvīņi baidās no vientulības, un, būdami vientulībā, viņi sāk justies neērti. Runājošie papagaiļi ir ideāli piemēroti šādiem cilvēkiem. Šie putni ir labi apmācīti. Ja esat devis laiku, lai mācītos ar viņiem, viņi ne tikai atkārtos jūsu vārdus, bet arī spēs pareizi ievietot tos starp jūsu frāzēm. Bet, ja jūs vēlaties, lai jūsu papagailis ir tikai biedrs, jums nevajadzētu iegādāties viņam draugu, lai viņš neizvēlas, sazināties ar viņu, nevis ar jums.

Lasi arī: Kā pavadīt atvaļinājumu, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vēzis

Mierīgie un taupīgie Vēži vēlētos būt tikai tuvākajā vidē. Trokšņainas un jautras kompānijas vietā, viņi dod priekšroku mājai un klusai atpūtai. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir vēlas iegūt tādus pašus mierīgos un labdarīgos dzīvniekus. Labākā izvēle var būt mazu šķirņu kaķi un suņi. Jums būs prieks pavadīt laiku kopā ar viņiem, un pats galvenais – jūs varat viņiem piešķirt atbilstošu aprūpi un mīļumu.

Lauva

Egocentriskā un lepnā Lauva mīl būt vislabākais. Viņi dievina uzmanību un nespēj izturēt, kad apkārtējo cilvēku darbības un rīcība neatbilst viņu vēlmēm. Šādi cilvēki ir ideāli piemēroti punduru suņiem un grauzējiem, it īpaši šinšillām, taču mīlestība uz kaķu šķirnēm var nebūt savstarpēja. Galu galā, šie dārgie mājdzīvnieki, tāpat kā paši Lauvas, ir ļoti lepni un nepatīkami, kad kāds atņem viņu vietu.

Jaunava

Pedantiskajām un veiklajām Jaunavām patīk, kad apkārt ir kārtība un mājīgums. Viņas mīl tīrību un nepieļauj, kad tos ieskauj dubļi. Šādiem cilvēkiem rūpīgi jācenšas izvēlēties mājdzīvnieku, jo no dzīvniekiem ir nekārtība un nepatīkama smaka. Šādiem cilvēkiem patīk zivis. Pirmkārt, precizitāte šai zīmei ļaus uzturēt akvāriju tīru, un, otrkārt, zivis neliks Jaunavai uztraukties par troksni un haosu ap jums, jo iekštelpās akvārijs dos jums mājīgumu un skaistumu.

Lasi arī: Šo sestdien aicina uz atraktīvo tautas deju festivālu “Aprīļa pilieni”

Svari

Šīm aktīvajām un jautrajām zīmēm nepatīk sēdēt. Viņam patīk būt kompānijā ar jautriem un radošiem cilvēkiem, jo šie parametri raksturo pašus Svarus. Šādiem cilvēkiem parasti patīk turēt savā mājā vairāk nekā vienu dzīvnieku, bet gan divus. Tie var būt kaķi, suņi vai citi mājdzīvnieki. Vissvarīgākais ir tas, ka dzīvniekam jābūt aktīvam un rotaļīgam. Tomēr nevajadzētu ņemt lielus suņus, kam nepieciešama īpaša izglītība. Jūsu maigā un laipnā daba neļaus jums audzināt suni ar stingrību, un mīļa dzīvnieka vietā, jūs varat saņemt agresīvu un nekontrolējamu dzīvnieku.

Skorpions

Šī zīmes pārstāvji vēlas izcelties no pūļa. Viņi ir satraukti, kad kāds mēģina kopēt viņu tēlu, uzvedības veidu vai pat iegūt tādas pašas lietas. Skorpioni vēlas pievērst īpašu uzmanību savai personai un nebaidās būt nosodīti no citiem. Eksotiskie dzīvnieki vai pat kukaiņi tiem ir ideāli piemēroti. Tie var būt hameleoni, iguanas, lemurs vai zirnekļi – mājdzīvnieka izvēle ir atkarīga no jūsu gaumes. Ja jums ir tāds mājdzīvnieks, jūsu videi ir nodrošināta uzmanība.

Strēlnieks

Rūpīgie Strēlnieki vēlas pārvarēt grūtības dzīvē un risināt sarežģītas problēmas. Viņiem nepatīk tērēt laiku četrās sienās, bet jebkurā sabiedrībā viņi jūtas ērti. Strēlnieki ir vislabāk piemēroti lieliem suņiem. Ar šādu mājdzīvnieku jums nebūs jāsēž, jo lieliem suņiem vajag lielu uzmanību un apmācību. Strēlnieks viegli nonāk saskarē ar jebkādiem, pat visgrūtākajiem dzīvniekiem, tādēļ jums nav nekādu problēmu ar suņa audzināšanu.

Lasī arī: VISC uzsāk projektu Mācīties būt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanai skolās

Mežāzis

Mežāža zīmes pārstāvji ir ļoti disciplinēti un vienmēr sasniedz savus mērķus. Mežāžu videi jāatbilst viņu ideālajam, pretējā gadījumā viņi jutīsies kā ne savā ādā. Šīs zīmes pārstāvji ir piemēroti visiem dzīvniekiem, kuri tos iepriecinās. Mežāžiem nav jāpaļaujas uz dzīvnieku īpašībām: viņi no pirmā acu uzmetiena jutīs viņu mīļāko sirdi. Tomēr ir vērts izvairīties no lolojumdzīvniekiem, kuri nav īpaši piemēroti apmācībai. Jūsu disciplīna, visticamāk, neļaus jums samierināties ar nepaklausīgiem mājdzīvniekiem.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes cilvēki ir radošas dabas, kā arī mīl visu oriģinālo un neparasto. Viņiem nepatīk būt “kā visi pārējie”, un tas ir redzams pēc sava tēla, dzīvokļa dizaina, un pat izvēloties mājdzīvnieku. Ideāls risinājums Ūdensvīram ir labsirdīgie suņi: mopši, labradori, retrīveri, vai sanbernāri. Jums patiks pavadīt laiku kopā ar viņiem, un viņi, savukārt, atbildēs uz jūsu mīlestību. Šiem suņiem nav nepieciešama stingra disciplīna, tāpēc jums nebūs jāspīdzina dzīvnieks ar nogurdinošo apmācību, bet vieglas apmācības ar viņu, gan jums, gan jūsu mīlulim būs par jautru spēli.

Zivis

Zivis ir jutīgas un pašpārliecinātas. Viņām nepatīk izcelties no pūļa, izvēloties palikt nepamanītas. Viņas vienmēr izturas pret viņu tuvo loku ar izpratni un ir gatavi palīdzēt jebkurā brīdī. Zivis ir piemērotas visiem dzīvniekiem, izņemot eksotiskus. Rūpes par mājdzīvnieku nesīs jums prieku, bet pavadītais laiks ar viņu, dos gan jums, gan mājdzīvniekam pozitīvas emocijas. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir raksturīga atbildība un vienaldzības trūkums, tādēļ Zivis nekad neatstāj dzīvniekus, un pat tālsatiksmes ceļojumos viņus var redzēt kopā ar savu mīluli.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment