Kāds mājas mīlulis ir piemērots tev, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Dzīvnieka klātbūtne jūsu mājās ietekmē apkārtējo enerģiju, tāpēc jums jāzina, kurš dzīvnieks ir vispiemērotākais jūsu enerģijas jomā. Uzzinot savas zodiaka īpašības, jūs varat pareizi noteikt mājdzīvnieku izvēli.

Izvēloties mājdzīvnieku, jebkurš īpašnieks pirmām kārtām skatās no personīgas līdzjūtības pret noteiktu mīluli, viņa personību, izskatu un uzvedību. Izvēloties un ielaižot mīluli savā mājā, daudzi īpašnieki atzīmē, ka, reaģējot uz aprūpi un mīlestību, dzīvnieks nevēlas atbildēt ar to pašu vai pat reaģē ar agresiju. Visbiežāk tas notiek, jo jūsu mājdzīvnieks jums nav piemērots enerģiski.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Tiek uzskatīts, ka dzīvnieki ir jutīgāki pret enerģiju nekā cilvēki, un viņiem ir daudz grūtāk mijiedarboties ar tiem, kuru enerģija ietekmē viņu bioenerģiju.

Auns

Šīs zodiaka zīmes optimistiskiem un enerģiskiem pārstāvjiem nepatīk sēdēt. Mājīgums un vienveidība lielā mērā apslāpē Aunu, nedodot viņiem iespēju sevi atklāt un vadīt savu enerģiju pareizajā virzienā. Šādiem cilvēkiem vislabāk piemērotas ir lielās suņu šķirnes. Pastaiga un izklaide ar mājdzīvnieku dos jums prieku, un jūsu drauga spēles un apmācība neļaus jums nogurt.

Lasi arī: Jūsu komforta zona, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Vērsi raksturo mērķtiecība, vēlme strādāt vai vienkārši izpausties mīlētajā aktivitātē. Tāpēc viņi reti spēj pienācīgi pievērsties viņu tuvai videi. Bet tas nenozīmē, ka jūsu izklaide nav salīdzināma ar vēlmi iegūt sev mājdzīvnieku, kas tevi iepriecinās pēc grūtas darba dienas. Vērsis ir vislabāk piemērots kaķiem vai grauzējiem. Viņiem nav vajadzīga pastāvīga uzmanība un tie nenovērsīs jūs no jūsu darba. Un rūpes par to jums būs patīkama pieredze.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment