Kāds priekšnieks jūs esat saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauva ir dzimis līderis. Neviens nezina, kā vadīt cilvēkus labāk kā šī Zvaigžņu zīme. Neskatoties uz zināmu augstprātību, viņi var viegli atrast pieeju katram padotajam un nebaidās uzņemties atbildību par darbinieku rīcību.

Jaunava

Jaunavas reti tiecas pēc priekšniekiem, dodot priekšroku rūpīgai personiskai darbībai. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk komandas darbs un tas padodas slikti. Bet, ja Jaunava vēlas kļūt par priekšnieci, tad nekas viņu neapturēs. Šādi priekšnieki ātri pierod pie varas un var ļaunprātīgi izmantot savu stāvokli.

Svari

Svariem patīk runāt, un, ja viņi kļūst par priekšniekiem, tad tas ir jomā, kur viņiem būs iespēja pastāvīgi izteikt savas domas. Svaru priekšnieki bieži savā starpā pulcē sanāksmes, treniņus un citus saviesīgus pasākumus, kuros viņi obligāti uzstājas ar runu.

Skorpions

No Scorpions priekšnieki nervozē. Šīs zvaigznājas pārstāvji visas savu padoto kļūdas uztver naidīgi, bieži ielaužas kliedzienos un pat var kļūt personiski. Viņi to dara nevis aiz ļaunprātības, bet tāpēc, ka atrodas nepareizā vietā. Skorpioni ir vairāk piemēroti darbam kā padotie, tieši tad viņi varēs maksimāli izmantot savu potenciālu.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis un Strēlnieks

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji kļūst par laipniem un saprotošiem priekšniekiem līdz pat pirmajai kļūdai. Tieši tad viņos pamostas slēptie maniaki, kuri sāk vajāt savus upurus. Šie cilvēki vienā mirklī identificē mērķi un laika gaitā to gandrīz līdz sirdslēkmei.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri kā priekšnieki var viegli nonākt pie kompromisiem ar padotajiem. Viņi ir demokrātiski un draudzīgi. Atnest tos ir diezgan grūti, jo Ūdensvīrs ir visnepatīkamākā un aukstākā zīme. Viņi daudz prasa no padotajiem, bet vienmēr labi maksā.

Zivis

Zivīm patīk vientulība, tāpēc viņas netiecas pēc varas. Ja tev darbā ir jauns priekšnieks Zivis, tad diez vai tu viņu bieži satiksi. Ja viņiem paveicas ieņemt vadošu amatu, viņi ieskauj milzīgu skaitu dažādu palīgu un vietnieku, kuri veiks visu darbu.

Leave a Comment