Zvaigžņu ekspertu padomi, kā mazināt stresu katram no Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Stress mūsdienu cilvēkam jau ir kļuvis par normu, jo dzīvojam ļoti grūtā un ļoti dinamiskā laikā. Zvaigžņu eksperti pastāstījuši, kā katra no Zvaigžņu zīmēm var viegli atbrīvoties no stresa.

Pat ja jūs piederat vienai no  stresa izturīgākajām zvaigžņu zīmēm, tas nenozīmē, ka jūs nebaidāties no problēmām un ka nevarat izdegt. Izmantojiet zemāk sniegtos padomus biežāk, negaidot brīdi, kad būsiet pavisam pārguris un pārguris.

Auns

Aunam stresa mazināšanai vislabāk ir sportot. Jūs varat skriet, doties uz sporta zāli, un vislabāk ir apmeklēt baseinu. Ūdens viegli nomierinās saspringtos nervus un noņems nogurumu. Sliktākais variants ir vienkārši neko nedarīt. Šajā gadījumā stress tikai palielināsies.

Vērsis

Vērsis ir viens no svarīgākajiem dīvāna kartupeļiem. Šiem cilvēkiem grūtos periodos labāk ir slēgties mājās un darīt savas iecienītākās lietas. Jūs varat gulēt, ēst, skatīties savu iecienītāko filmu. Pat ja nodarbojaties ar uzņēmējdarbību, daļa stresa pāries, jo atrodaties patīkamā mājas vidē.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Dvīņiem stresa mazināšanai nekādā gadījumā nevajadzētu ķerties pie aizliegtām vielām un stiprajiem dzērieniem. Tā vietā piezvani saviem labākajiem draugiem un labi pavadi laiku – aizej kaut kur, vai vienkārši papļāpā ar viņiem mājās vai uz ielas. Tas ātri noņems stresu.

Vēzis

Vēžiem ir nepieciešams meditēt. Vislabāk nomierināt nervus viņiem izdosies mierīgā atmosfērā. Zvaigžņmu eksperti iesaka viņiem labāk izgulēties un vairāk atpūsties šādos grūtos periodos. Ja Vēži jūtas noguruši un saspringti, viņiem jāsaka “stop” sev.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment