Kāds talismans nepieciešams katrai zodiaka zīmei

AUNS

Auna talismanam būtu jābūt kaut kam asam, tāpēc nēsā sev līdzi  miniatūru zobenu vai mazu saliekamo nazīti. Derēs arī viss sarkanais, jo sarkanā ir Auna pārvaldošās planētas Marsa krāsa, kā arī simboliski saistīta ar uguni.

VĒRSIS

Vēršiem kā talismans derēs ziloņa figūriņa – miera, gudrības un materiālās labklājības simbols. Tā kā Vēršus pārvalda planēta Venēra, tad šim talismanam jābūt no kāda laba materiāla, iespējams, dabīga – piemēram, koka vai māla.

DVĪNIS

Dvīņiem kā talismanu zvaigznes rekomendē izvēlēties kaut ko, kas simbolizē vieglumu un lidojumu – piemēram, miniatūrs lidmašīnas modelis vai putna figūriņa.

VĒZIS

Vēžu talismanam ir jāsimbolizē miers un mājīgums, līdz ar to tam kaut kādā veidā jābūt saistītam ar mājām. Tev var noderēt jebkura lieta, kas ir nodota no paaudzes paaudzē mantojumā, piemēram, kāds vecmāmiņas medaljons. Tā kā pār Vēžiem valda Mēness, bet tas ir saistīts ar ūdeņiem, tad par talismanu var izvēlēties kaut ko, kas atbilstu šim un būtu saistīts ar ūdeni.

LAUVA

Lauvas kā talismanu sev var izvēlēties kaut ko no zelta, vēlams tradicionālā dzeltenā. Tā var būt jebkura lieta, kas simbolizē bagātību un statusu. Zelta monēta vai skaisti zelta auskari varētu būt tieši tas, kas vajadzīgs. Šiem talismaniem Lauvām ir jāatgādina par viņu spēku.

JAUNAVA

Jaunavas, tāpat kā Dvīņi, atrodas Merkura ietekmē, tikai te tas ir daudz praktiskāks un savāktāks, līdz ar to te kā talismanu var izmantot pildspalvu vai mazu piezīmju grāmatiņu.

SVARI

Tā kā Svarus pārvalda Venēra, kas atbild par mīlestību, viņi bieži vien kā talismanu izvēlas kaut ko sirds formā, tāpēc par talismanu var kalpot jebkuras rotaslietas, kā arī visas maigās krāsas ļoti labi iedarbojas uz Svariem – gaiši zilā, rozā, persiku krāsa.

SKORPIONS

Par tradicionālo Skorpionu simbolu uzskata vardi, kas ir iekšējās atjaunošanās simbols, taču Skorpioni ir arī tie, kuri savā dzīvē ļoti bieži “maina ādu”, tāpēc kā talismanu var izmantot arī mazu čūskas figūriņu vai piekariņu.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem ir ieteicams nēsāt sev līdzi kaut ko, kas stiprina viņu ticību pašiem sev vai arī atgādina viņiem par dažādiem ceļojumiem. Par talismanu var kalpot pat lidmašīnas biļete uz turieni, kur viņi jutās iedvesmoti un laimīgi.

MEŽĀZIS

Tradicionālākie Mežāžu talismani ir pulksteņi un bruņurupuču figūriņas (visi taču zina, ka bruņurupuči ir gudri, rāpo lēni, bet vienalga sasniedz savu mērķi).

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem vajadzīgs talismans, kas apzīmē vieglumu un oriģinalitāti – kāda neparasta lieta, kas nopirkta pavisam nejauši. Ūdensvīrus pārvalda Urāns, kas ir saistīts ar kosmosu, līdz ar to par talismanu var kalpot viss, kas kaut kādā veidā ir saistīts ar kosmosu, piemēram, miniatūrs teleskops.

ZIVIS 

Zivis, protams, ir pati noslēpumainākā zodiaka zīme, tāpēc šīs zīmes pārstāvji izvēlas arī tikpat noslēpumainus talismanus. Bieži vien tas ir kaut kas, kas saistīts ar jūru vai okeānu – kāds akmentiņš vai kaut kas daudz eksotiskāks, piemēram, gabaliņš koraļļa.

Leave a Comment