Kādu karmisku mācību mīlestība pasniedz zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Visas attiecības, kuras mēs veidojam dzīves laikā, nav nejaušas.

Ko, jūsuprāt, jums ir iemācījušas jūsu pēdējās attiecības? Kādus secinājumus izdarījāt paši? Starp citu, pat tava zvaigžņu zīme to var ietekmēt!

Auns

Auns saprata, ka viņiem nav daudz laika, ko pilnībā veltīt viņa attiecībām. Tu esi koncentrējies uz svarīgākām lietām, kam piedēvē darbu un mīļos. Šobrīd tu jūties lieliski un vientuļš.

Vērsis

Vērsis saprata, ka arī viņi nenovērtē savas prasības un nenovērtē sevi. Jūs ļaujat cilvēkiem sēdēt uz jūsu kakla un izmantot jūs ar spēku. Jums jāiemācās noteikt stingrākas robežas, lai pasargātu sevi no toksiskām personībām.

Dvīņi

Dvīņi saprata, ka viņi nemaz nezina, ko patiesībā vēlas no attiecībām. Jūs neesat pārliecināts, vai esat gatavs uzņemties šādas saistības, vai arī jums vēl ir nepieciešams laiks, lai būtu nedaudz vieglprātīgs cilvēks, nesaistītu roku un kāju.

Vēzis

Vēži saprata, ka mīlestības dēļ ir gatavi daudz riskēt. Rūpējoties par mīļoto, jūs darīsit visu, kas ir jūsu spēkos, lai viņš būtu laimīgs, apmierināts un dzīvespriecīgs sev apkārt. Jūs nospiežat savas intereses un vajadzības otrajā plānā.
Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment