Zvaigžņu eksperti pastāstīja no kā ir jāatsakās katram zvaigžņu zīmju pārstāvjim jūlijā, lai visu mēnesi saglabātos veiksme

Jūlijs visādā ziņā izskatās pēc diezgan kontrasta mēneša.

Salīdzinoši mierīgā mēneša pirmā puse un sprādzienbīstamāka, dažādiem neparedzamiem notikumu pavērsieniem piesātināta, īpaši uzkrītoša būs mēneša otrā puse. Ūdensšķirtnes vieta un datums būs Jauns Mēness pirmdien, 17. jūlijā.

Nu jūlijs planētu mijiedarbības ziņā sākas diezgan aktīvi. Situāciju debesīs mēneša pirmajās dienās fabulists Krilovs var nosaukt par “Gulbi, vēzi un līdaku”.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Skaista konfigurācija, kad Saule un Merkurs pārmaiņus saskan ar Saturnu un Jupiteru, dod labu lietišķo asumu un palielinātas iespējas sociālajās jomās, patronizē komunikācijā ar autoritatīvām personībām. No otras puses, Venēras “kvadrāts” pret Urānu (2. jūlijā) un Neptūna pagrieziens uz retrogrādo kustību (1. jūlijs) paralēli rada priekšnoteikumus krasām apvērsēm , šaubām, komunikācijas kļūmēm un līgumu pārrāvumiem. Tomēr sestdienu, 1. jūliju, dažiem aktīviem pasākumiem labāk neignorēt.
Pilnmēness horoskops pirmdien, 3. jūlijā,  nesatur nekādu sarežģītu vai negatīvu dinamiku. Divas nedēļas pirms Jaunā Mēness 17. jūlijā ir diezgan stabils periods. Izņēmums ir pirmdiena un otrdiena, no 10. līdz 11. jūlijam , kad vispirms Marss (10) un Merkurs (11) mainīs savas uzturēšanās pazīmes (attiecīgi uz Jaunavu un Lauvu), bet pēc tam Merkurs šķērsos saspringto aspektu ar Plutonu. Šajās dienās sagaidāms konfliktu uzplūdums gan ikdienā, gan politikā, nopietni līderu un sabiedrisko darbinieku izteikumi, kareivīga retorika un neadekvāti lēmumi. Zīmīgi, ka tajā pašā laikā notiks arī NATO samits Viļņā.
Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment