Kādu karmisku mācību mīlestība pasniedz zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvas ir sapratušas, ka viņi ir tādi cilvēki, kuriem nepieciešams daudz laika pavadīt kopā ar savu partneri. Jūs nevarat ilgi neredzēt savu izvēlēto, un tiešsaistes saziņa jums neder, jo šādās attiecībās jūs jūtaties ignorēts un pamests.

Jaunava

Jaunavas saprata, ka viņām ir nepieciešams pēc iespējas vairāk personīgās telpas, lai justos laimīgas. Atšķirībā no Lauvas jūs nesajūsmina doma visu laiku būt kopā ar savu partneri, jo jūs sākat smakt no viņa pārmērīgās klātbūtnes. Jums ir vajadzīga brīvība.

Svari

Svari saprata, ka nespēj tikt galā ar savu greizsirdību. Jums ir ļoti grūti palikt vienaldzīgam, kad jūsu partneris pievērš uzmanību kādam citam, izņemot jūs, un jums būs ļoti smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no šīs sajūtas.

Skorpions

Skorpioni ir sapratuši, ka viņiem ir nepieciešams partneris, kurš uzņemas atbildību bez problēmām. Jūs absolūti nevēlaties pieņemt visus lēmumus viens pats un veidot attiecības uz sava entuziasma. Jums ir jāredz jūsu izvēlētā pūles.

Strēlnieks

Strēlnieks saprata, ka vēlas nopietnas attiecības. Pārsteidzoši, jūs patiešām esat gatavs iekārtoties un nomierināties. Jums vienkārši jāsatiek īstā persona, un, kad sapratīsit, ka šī ir jūsu otrā pusīte, jūs piekritīsiet saistībām.

Mežāzis

Mežāži ir sapratuši, ka viņiem ir jāstrādā ar sevi un savu emocionālo inteliģenci, jo viņi ir pārāk noslēgti un neizrāda savas jūtas. Maigums un sirsnīga emociju izpausme jums nav raksturīga, un tas vienmēr sabojā jūsu attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri saprata, ka viņiem ir vajadzīgs partneris ar līdzīgām interesēm. Šī ir persona, kas nodarbosies ar jūsu hobijiem un kopā ar jums skatīsies jūsu iecienītākās filmas. Jūs esat nonācis pie secinājuma, ka attiecības gandrīz nekad neizdodas cilvēkiem, kuri ir pārāk atšķirīgi.

Zivis

Zivis saprata, ka neprot sevi un savas emocijas savaldīt. Jums bieži ir garastāvokļa svārstības, un tas biedē partneri, kuram ir grūti pierast pie jūsu dīvainībām vai krasām pārmaiņām no entuziasma uz apātiju un otrādi.