Kādus vārdus vēlas dzirdēt vīrieši?

Nemaz nav nepieciešams sacīt šos vārdus, tos var uzrakstīt uz atklātnes vai nosūtīt e-pastā. Vīrietim būs patīkami saņemt šādu vizuālu sūtījumu, kad viņš atradīsies birojā.

Kādus tad vārdus mīl saņemt vīrieši? Vai ir konkrētu vārdu saraksts? Diez vai?! Nevajag vīrieti saukt dzīvnieku mīļvārdiņos: „zaķīt”, „lācīt” u.c. Labāk to aizvietot ar tradicionālajiem: „dārgais”, „mīļais”, „mīļotais” u.c. grūti pateikt, kādi vārdi patīk vīriešiem konkrētās situācijās, To var noskaidrot mēģinājumu un kļūdu ceļā. Sievietei sava meistarība ir jānoslīpē. Viņai ir jābūt dāsnai un ar labiem vārdiem ir jāatver vīrieša sirds.

Mīlestības vārdus un komplimentus rekomendē sacīt, tos pavadot ar pieskārieniem. Kad runa ir par pieskārieniem, ne vienmēr ar to tiek domāts seksuāls kontakts, Var iet pa ielu vai staigāt pa veikaliem, sadevušies rokās. Skatīties televizoru, apskāvušies, arī brokastu laikā, garāmejot noglāstīt sava vīrieša galvu un pateikt: „Cik tu esi labs, dārgais”. Pēc tādām brokastīm garantēts pateicības skūpsts no vīrieša. Iespējams, šāds kontakts attiecībās trūka partneriem ilgāku laika posmu. Jāpievērš uzmanība uz nopietniem vai smieklīgiem jūsu otrās puses izteicieniem. Ir jāieklausās mīļotajā cilvēkā un jāpievērš uzmanība, ko viņš „prasa”. Kas viņu visvairāk iepriecina: patīkami vārdi, dāvanas, kopējas pastaigas u.c.?

Dabiski, mīļotie nodarbojas ar seksu. Ko vēlas dzirdēt vīrietis seksa laikā? Zinātniski pierādīts, ka sievietes smadzenes ir iekārtotas tā, ka viņa var vienlaikus izpildīt vairākus darbus. Tomēr vīrietis, nodarbojoties ar seksu, var koncentrēties tikai uz vienu nodarbi. Tāpēc, seksa laikā visbiežāk vīrieši klusē. Tomēr tas nenozīmē, ka viņi seksa laikā neko nedzird. Pēc dabas spēcīgais dzimums ir mednieki. Viņiem patīk, kad viņa sieviete seksa laikā ir maksimāli uzbudināta. Tādu noskaņojumu sieviete vislabāk parādīs ne tikai ar darbiem, bet arī ar vārdiem. Sievietei vīrietis ir jāinformē ar vārdiem, kādā uzbudinājumu fāzē viņa atrodas. Konkrēti vārdi seksa laikā veicina vīrieša uzbudināšanos.

Vārdiem ne tikai ir jāpastiprina vīrieša seksuālo tieksmi, bet jāpalīdz vīrietim noskaņoties uz sievieti. Tāpēc seksa laikā partneriem ir jāpasaka savas vēlmes. Vārdus seksa laikā nedrīkst reglamentēt. Kāds mīl šādos brīžos dzirdēt intīmus vārdus, kāds – maigus, kāds izvēlīgus, bet dažs par neķītrus. Visbiežāk vīriešus iepriecina, kad seksa laikā viņi dzird par to, ka viņa partnerei ir labi. Kompliments, ko sieviete pasaka klusu ausī, dāvinās viņam ne mazāk baudas, kā sekss. Šādi vārdi var būt visvienkāršākie un banālākie, piemēram, var pateikt, ka viņš gultā ir dievīgs un neatkārtojams.

Lasi arī: Uzzini, kas uzbudina vīriešus!

 

Baudkārus vārdus ir nepieciešams teikt ar dziļdomīgu skatienu un pavadīt ar maigām roku kustībām. Seksā liela loma ir pušu atbrīvotībai un emocionālām frāzēm.

Atverieties, ja vīrietis saņem glāstus ne tikai ar rokām un mīlestību, bet arī ar patīkamiem vārdiem, tad jautājums par disharmoniju attiecībās nekad neradīsies. Sievietei ir jāiemācās izvēlēties tieši tos vārdus, kurus grib no viņas dzirdēt viņas vīrietis.

 

Avots: allwomens.ru 

Leave a Comment