Kādus vārdus vēlas dzirdēt vīrieši?

pāris

Ne tikai sievietes, bet arī vīrieši vēlas dzirdēt tikai patīkamus vārdus. Šādiem vārdiem ir jākļūst par atslēdziņu mīļotā cilvēka sirdij. Kādus vārdus tad patīk dzirdēt vīriešiem?

Mūsdienu sievietes ir lietišķas un patstāvīgas personības, bet attiecībās ar vīriešiem viņas kļūst pilnīgi bezpalīdzīgas. Ja pārim rodas niecīgs strīds, sieviete apjūk, jo nevar atrast vajadzīgos vārdus lai izlīgtu. Kā Austrumos saka, labi vārdi var aplaimot pat visļaunāko čūsku. Lai stiprinātu vai atjaunotu attiecības ar vīrieti, dažreiz ir vajadzīgi tikai daži patīkami un maigi vārdi. Bez tam, sievietei jāzina, kam, kādās situācijās kādus vārdus ir jāsaka.

Tiksim skaidrībā, kam ir jāsaka šādi vārdi. Protams, šie vārdi būs adresēti mīļotajam vīrietim. Tagad precizēsim, kad viņam ir jāsaka uzmundrinoši un patīkami vārdi? Pastāvīgi un nenoliedzami bieži! Atliek noskaidrot, kādi vārdi ir sakāmi vīrietim? Pat ilgstošās attiecībās partneri bieži sūkstās, ka ir pārstājuši viens otru saprast un sarunājas dažādās valodās. Šādi vārdi tiek atkārtoti bezgalīgi.

Varbūt nevajag ilgstoši atkārtot novecojušo frāzi un censties saprast mīļotā cilvēka valodu? Kā atrast īsto ceļu uz viņa sirdi? To var izdarīt ar pašiem vienkāršākiem vārdiem. Piemēram, vai bieži sieviete saka vīrietim: „pasēdi mazliet kopā ar mani”. Starp citu, psihologi apgalvo, ka līdzīgus vārdus lieto arī vīrieši. Vīrietis jūtas komfortablāk, ja iet kaut kur kopā ar mīļoto sievieti.

Ģimenē no paša sākuma ir jāpieņem noteikums, ka partneri visu darīs kopā. Tomēr, atšķirībā no sievietes, vīrietim laiku pa laikam ir nepieciešama stimulēšana ar vārdiem. Viņu vajag lielīt un pateikties viņam par palīdzību. Ir gadījumi, kad vīrietim ir nepieciešama sievietes līdzdalība sevišķos gadījumos, piemēram, padoms, kādu dāvanu nopirkt priekšniekam. Tādos gadījumos viņam nevar atteikt, labāk šādu situāciju izmantot savā labā.

 

Lasi arī: Uzzini, kas uzbudina vīriešus!

 

Neskopojieties ar pateicību un uzlielīšanu. Jūsu atbalstu vīrs kaut kad varēs novērtēt. Bieži vien vīriešiem ir pietiekami ar to, ka sieviete ievēroja viņa uzvaru, pat pašu mazāko. Ja vēl viņa ar vārdiem var atzīmēt vīra uzvaru, var uzskatīt, ka vīrs ir pie sievas kājām. Senā, pliekanā frāze: „Sieviete mīl ar ausīm, bet vīrietis ar acīm” ir neprecīza. Tāpēc neskopojieties ar uzlielīšanu, lai gan nedrīkst pārspīlēt. Visur ir vajadzīga mērenība.

Vārds ir instruments, kuru var izmantot katrs. Taču ne visi māk izmantot šo instrumentu racionāli. Vēl jo vairāk, ar vārdiem var vīrietim likt „lidot”, bet ar vārdu var arī „nogalināt”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment