Kafija tev var pastāstīt vairāk par jebkuru stilistu

Melnā kafija – minimāliste

get_img

Lielo un masīvo aksesuāru vietā tu izvēlies smalkas ķēdītes, bet tajā pašā laikā pievēršot uzmanību sev. Visbiežāk apģērbi tiek izvēlēti neitrālā krāsā – melnā, baltā un pelēkā, krēmkrāsā.

Latte – modes klasika

get_img (1)

 

Šīs kafijas piekritējas dod priekšroku sportiskam šikam, kas vienlaicīgi ir praktisks. Klasiskie fasoni un apģērbu modeļi – labi sader kopā ar oriģināliem aksesuāriem. 

Espresso kafija – urbāniste

get_img (2)

 

Šī kafija domāt tādām mīlēm, kam patīk lielas pilsētas un ātrs dzīves ritms, kas nevar neatspoguļoties viņas izskatā. Izceltas rotas lietas ļoti labi sader kopā ar ērtiem apaviem.

Auksta kafija – modes noteicēja

get_img (3)

 

Viņas ir modes noteicējas kas uzskata, ka modes industrija ir elastīga. Liela atkarība no sezonas trendiem, kā arī nebaidās no spilgtiem aksesuāriem.

Kapučino – klasika

get_img (4)

 

Šīs kafijas piekritējām patīk vecā – labā klasika modes tendencēs.  Tavā garderobē droši vien ir tādas lietas, kuras izskatīsies stilīgi neatkarīgi no laika, un modes tendencēm – maza melna kleitiņa, krēmkrāsas laiviņas.

Latte ar zīmējumu – mākslinieciska daba

get_img (5)

 

Tev nav svarīga tikai kafijas garša, bet arī noformējums. Tu esi kreatīva personība, tev svarīgs ir ne tikai pildījums bet arī izskats pasniegtajam dzērienam vai ēdienam. Tev patīk miksēt kopā dažādas apģērba tekstūras un zīmējumus. Jo mode tev ir vienīgais veids kā izteikties. 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment