Kaķis-talismans: izvēlieties mājdzīvnieku atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lauva

Kaprīzs un pēc unikalitātes tiecas, tādi kā Lauvas zīmes pārstāvji, derēs eksotiskākās šķirnes, piemēram, Kanādas sfinksa vai pūkainie un lielie maija metieni. Abām šīm šķirnēm būs nepieciešama to īpašnieka uzmanība. Jums derēs arī jebkurš kaķēns ar sarkanu vai zeltaini smilšu krāsu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem ir piemēroti skotu kroku kaķi. Dažos veidos tie ir līdzīgi pašiem izstrādātājiem, jo ​​tie ir bez problēmām un neatkarīgi. Ir svarīgi, lai viņi labi saprastos ar bērniem, un viņiem nebūtu pārāk gari mati. Jums piemērots arī parasts trīskrāsu kaķis.

Svari

Lieliski piemērots Svaru tēlam ir Krievu zilais. Viņi ir gan aristokrātiski, gan skaisti, un vienmēr veido kontaktu ar cilvēku, un pats galvenais, viņiem ir labvēlīga ietekme uz atmosfēru mājā . Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju kaķa izvēlē svarīgākais ir tas, lai mājdzīvnieks būtu visskaistākais un graciozākais.

Skorpions

Skorpioni var iegūt sev lepnu un dumpīgu Siāmas kaķi. Galu galā jūs lieliski sapratīsit viens otru, un no viskaitīgākā kaķēna jūs iegūsit visjaukāko mājdzīvnieku. Patiesībā jebkurš kaķēns, kuru izvēlaties, pielāgosies jums, un jums tas noteikti patiks.

Strēlnieks

Ļoti piemērota šķirne Strēlnieka zīmes pārstāvjiem ir Munchkin, jocīgi kaķi ar īsām, piemēram, takšu suņiem, ķepām. Viņiem ir silta patīkama krāsa un tie priecēs to īpašniekus. Pēc būtības jums ir piemēroti dzīvespriecīgi un aktīvi kaķēni, kuri, pat pieauguši, saglabās savu dzīvespriecīgumu.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji izkļūst no neērtām situācijām

Lasi arī: Enerģija un nauda: kā paplašināt finanšu koridoru

Mežāzis

Ēģiptes Mau ne tikai pievērsīs jūsu uzmanību sev – tas izvilks jūs no ikdienas rūpēm un rutīnas, liekot darīt tikai to. Un viņš būs veltīts tikai jums. Pārmaiņai šīs Zīmes pārstāvji principā piestāvēs aktīvam un dzīvespriecīgam mīlulim, uz kuru skatoties, bieži vien aizdomāsies par kaut ko tālu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri reti ir ekonomiski un var būt pārāk slinki, lai sakoptu pat pēc sevis. Bet tas nenozīmē, ka viņiem nevar būt pūkains mājdzīvnieks. Parastie ārpusšķirnes mājas kaķi ātri pierod un, ja vēlas, labi tiek apmācīti. Viņi uztvers sava saimnieka prātu un palīdzēs jaunatklājumos.

Zivis

Pēc krāsas ir vēlams tumšs kaķis, jo viņi spēcīgāk absorbē enerģiju. Un jā, vēlams kaķis, nevis kaķis. Tātad jūsu mājdzīvnieks pasargās jūs no daudzām smagām domām un raizēm. Kopumā noteikti klausieties saviem instinktiem – jūs un kaķēns viens otru izvēlaties paši.

Protams, ja jums jau ir mājdzīvnieks, nekādā gadījumā nevajadzētu no tā atteikties: galu galā tie, kurus esam izvēlējušies, mums jau ir piemēroti. Toties precīzāk vari uzzināt,  kādu enerģiju tavā mājoklī ienes tava pūkainā mājsaimniecība. mīli savus kaķus

Leave a Comment