Kalendārs. Mēness ietekme uz ģimeni un attiecībām oktobrī, novembrī un decembrī

Vai jūs zinājāt, kā Mēness fāzes ietekmē jūsu ikdienas dzīvi un paradumus? Un no kurienes jums nāk tie spēki jauniem projektiem vai mājokļa remontam? Par darījumiem, attiecībām, ģimeni, dārza darbiem, mājokļa kopšanu un ēdiena gatavošanu – tas viss ir saistīts arī ar augšupejošu un lejupejošu, kā arī ar augošu un dilstošu Mēnesi un tā saikni ar zodiaka zīmēm.

Izdevniecības “Latvijas Mediji” grāmata “Dzīvot laimīgi pēc Mēness fāzēm” ir praktisks ceļvedis lēmumu pieņemšanā – kad labāk ļauties darbiem un kādus projektus realizēt, bet kurās dienās var atpūsties un baudīt dzīvi tās bezrūpībā. Grāmatā ir par mēness ietekmi uz zodiaka zīmēm, sniegti praktiskie padomi saskarsmē ar kosmosa spēkiem, kā arī ir pielikums Mēness kalendāram no 2018. līdz 2026. gadam.

2017_kalendars_lab

Lasi vēl: Lai arī cik skumji tas nebūtu, šo Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve ir visīsākā

Mēness ietekme uz mīlestību un attiecībām

Tiem, kas mīl, protams, katra diena ir lieliska, tomēr gadās dienas, kad vēlme pēc tuvības un maiguma ir stiprāka
Vai Mēness var ietekmēt arī cilvēku mīlas lietas? Un vai Mēness iespaido arī mūsu attiecības ar apkārtējiem? Protams, netieši Mēness to dara, bet arī individuāli. Un tas vienmēr ir arī rezultāts tam, ko mēs jau jūtam – pozitīvu vai negatīvu – pret kādu un kādā noteiktā situācijā. Protams, būtu viegli atslābt, paļauties uz Mēness spēkiem un gaidīt, kas nāks. Jo ir taču tā, ka Mēness ietekmē cilvēkus un to rīcību.

Daļēji tā ir, un paturēt prātā Mēness fāzes noteikti nenāks par ļaunu. Būs derīgi, ja fiksēsiet savas sajūtas, jo tad varat atklāt arī impulsus, ko sniedz noteiktas Mēness fāzes, noteiktās dienās, saprast, kas tieši sniedz labāko.

Mēness ietekme uz ģimeni un bērniem

Ģimenes un bērnu joma praktiski ir tikpat svarīga un delikāta kā biznesa un finanšu sfēra vai arī mīlestības un attiecību jautājumi. Šeit – ja arī Mēness ko izlemj, tad diezgan tieši.

Tā var arī izvairīties no nesapratnes un misēkļiem ģimenē. Ja jūs pazīstat savu bērnu talantus, tad ir vieglāk tos attīstīt. To var darīt arī ar Mēness ietekmētu dienu palīdzību, jo bērnus būs vieglāk pierunāt mācīties. Tas attiecas ne tikai uz skolu, bet arī uz atpūtu un ļaus efektīvi veikt pirmos soļus pretī veiksmīgai profesijai un karjerai.

Ja jūsu bērns ir ļoti satraukts un vienmēr meklē jaunus atklājumus, aktivitātes un piedzīvojumus vai arī ir pārlieku agresīvs un nekontrolējams – palīdzēs ieskatīšanās Mēness fāžu kalendārā. Kādā zodiaka zīmē pašlaik ir Mēness?

Avots:

Leave a Comment