Kāpēc acs raustās: uz labu vai sliktu?

Kreisā acs raustās: ko sola zīmes?

Kopš neatminamiem laikiem ķermeņa kreisā puse ir bijusi saistīta ar tumšajiem spēkiem, tāpēc signāliem no kreisās puses ķermeņa vienmēr ir piešķirta īpaša nozīme. Uzmanība detaļām ļāva mums atbrīvoties no grūtībām un izvairīties no nepatikšanām.

-Vīriešiem raustās augšējais kreisais plakstiņš, brīdinot par problēmām ar naudu un konfliktiem biznesa vidē. Šāds signāls nozīmē, ka lielas summas labāk atstāt mājās un saziņā ievērot neitralitāti un neiesaistīties konfliktos, lai izvairītos no nevēlamām norisēm.

Lasi arī: Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Lasi arī: Ja jums ir kaķis, noteikti pateicieties tam par to, ko tas jūsu labā dara

-Augšējā plakstiņa raustīšanās sievietēm sola panākumus un veiksmi gan personīgajā, gan biznesa dzīvē. Šis signāls liek domāt, ka ir pienācis laiks īstenot drosmīgas idejas, kā arī uzlabot attiecības.

-Apakšējais plakstiņš, saskaņā ar leģendu, raustās, kad nelielas nepatikšanas ir tepat aiz stūra. Problēmu avots var būt neatbilstoši izteikumi vai steiga.

-Kreisās acs raustīšanās var liecināt par negatīvas ietekmes klātbūtni no ārpuses, tāpēc ir vērts pārbaudīt sevi, vai nav ļaunas acs vai bojājumu, lai savlaicīgi atbrīvotos no nevēlamās programmas.

Zīmes vienmēr ir palīdzējušas atbrīvoties no nepatikšanām un atrast pareizo ceļu uz laimi. Daudzas ķermeņa signālu pazīmes joprojām sniedz palīdzību tiem, kas tiecas pēc labākas dzīves.

Leave a Comment