Kāpēc jums vajadzētu izslēgt maizi no racionālās ēdienkartes

No ieraduma vai no lielas mīlestības daudzi no mums ēd maizi ar gandrīz visu: zupa ar maizi, omlete ar maizi, sviestmaizi ar svaigu desu un biezu maizes šķēli, kas jau ir tur – tie ēd makaronu ar maizi! Sirsnīga un lēta, maize ir pārtikas produkts, ar kuru ir izaugusi vairāk nekā viena paaudze. Bet ir tie, kas pierāda piemēru: dzīve ir daudz labāka bez maizes.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Āda uzlabojas, svars samazinās, parādās enerģija… Vai šis viss ir taisnība? Mēs pievērsām uzmanību šim jautājumam nopietni un nolēmām pastāstīt, kā atteikums no maizes (bet ne visas!) Var ietekmēt jūsu veselību un izskatu.

Maizes kaitīgums

Uztura speciālistiem un gastroenterologiem nav sūdzību par pilngraudu, auzu, rudzu miltu vai kliju maizi – ēdiet tik daudz, cik vēlaties! Bet baltmaize, kas pagatavota no kviešu miltiem, ir cits stāsts. Pēc ekspertu domām, baltmaize, kas izgatavota no augstas kvalitātes miltiem, ražota, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas, rada daudz vairāk kaitējuma nekā labuma. Mēs stingri iesakam atteikties no baltmaizes, un šeit ir iemesls.

IEMESLI ATTEIKTIES NO BALTMAIZES

Nulle labuma

Baltā maize – īsts pārtikas manekens, kas izgatavots no augstas kvalitātes miltiem! Protams, kvieši satur daudz barības vielu, bet tie droši izzūd, samaļot graudus miltos. Augstākās kvalitātes milti satur ne vairāk kā 30% noderīgu vielu, kas var būt aktīvas 2 nedēļu laikā pēc produkta pagatavošanas. Pēc tam? Nekāda labuma.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment