Kāpēc neizdodas mainīt dzīvi: 6 iemesli, kas traucē laimei

Jūsu mērķi nav sasniedzami

Reizēm cilvēki izvirza sev tik vērienīgus mērķus, ka tos nesasniegs ne gadā, ne divos, ne desmit. Vienīgā izeja, ja ir vēlme kardināli mainīt savu dzīvi, ir ļoti smalki izplānot lietas un lielos darbus sadalīt mazākos. Iespējams, vēlēsieties kļūt par miljardieri ar eiro kabatā, bet, ja jums nav skaidra plāna vai vismaz uzdevumu saraksta, tad jūs neizkustēsieties ne par milimetru.

Atbalsta trūkums

Atbalsts pārmaiņu ieviešanas periodos ir būtisks. Ja jums nav draugu vai mīļoto, kas var sniegt palīdzīgu roku, pārmaiņas nenotiks tik ātri, kā jūs gaidāt. Mēģiniet iegūt jaunas paziņas un palīdzēt citiem cilvēkiem, lai laika gaitā viņi izrādītu vēlmi jums palīdzēt.

Vai kaut kas vai kāds tevi attur?

“Kaut kas” ir, piemēram, Vese***a. Sli**ba ir lielākais enkurs, ko var iedomāties. Ja cilvēks ir vesels, viņš spēj kalnus pārvietot. Ja nē, viņš neko nevar darīt ar savu dzīvi. Rūpējieties par savu veselību, lai, ja vēlaties, varētu virzīties sev vēlamajā virzienā.

Ir arī ierobežojoši uzskati, ko mēs mantojam no vecākiem vai no sabiedrības, veidojam sevi visa mūža garumā. Daudzi cilvēki uzskata, ka dzīvi nevar mainīt. Viņiem šķiet, ka tikai liktenis un karma izlemj, kas notiks tālāk, bet tas tā nav. Tas tā nav, tāpēc pat tajos brīžos, kad tev šķiet, ka neko nevar mainīt, labāk nezaudēt drosmi, atceroties, ka pārmaiņas ir iespējamas. Ja tev apkārt ir cilvēki, kuri vienmēr saka “tu nevari”, “kāpēc kaut ko mainīt, ja tik un tā viss būs slikti”, tad no viņiem jātiek vaļā.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada janvārī, lai ienestu dzīvē laimi un veiksmi

Neklausieties tajos, kuriem glāze ir pustukša. Šādi cilvēki var inficēt jūs ar izmisumu, pazemināt jūsu pašcieņu, pat ja ne ar nolūku.

Jūs izvēlaties nepareizas metodes

Ar viltības palīdzību savu dzīvi mainīt uz labo pusi nav iespējams. Jebkura destruktīva darbība novedīs tikai pie neveiksmēm. Jā, sākumā Krā***ki vai negodīgi cilvēki var kļūt veiksmīgi, bet pēc tam viņi neizbēgami zaudēs. Karma darīs savu, tāpēc rīkojies pareizi, ja vēlies mainīt savu dzīvi nevis uz dienu vai stundu, bet uz gadiem. Pat ja pagātnē esat rīkojies slikti, problēmu vilciens var izstiepties gadu desmitiem, tāpēc mēģiniet vienmēr rīkoties pēc labākās sirdsapziņas.

COMMENTS

Leave a Comment