Rotšildi sūta signālu “pasaules valdības” maiņai 2023. gadā

Šodien mūs gaida ļoti grūts uzdevums. Darba kārtībā žurnāla The Economist vāka atšifrējums. 2023. gada priekšvakarā tīmeklī tradicionāli parādījās jauns vāks ar 2023. gada datumu. Un, kā parasti, pirms mums parādījās vesels rebuss, kuru mēs atrisināsim tālāk rakstā!

Žurnāla The Economist vāka atšifrējums

Britu izdevums The Economist katru gadu veido unikālu vāku savam žurnālam. Žurnālisti to speciāli taisa rēbusa formā, kuru risinot var saprast, kas visu pasauli gaida nākamajā gadā. Ļoti bieži izdevuma titullapā šifrētā informācija saskan ar dažādu ekonomikas un politikas jomas ekspertu viedokļiem.

Pirmais, kas iekrīt acīs, skatoties uz vāka, ir slavenas politiskās figūras. Pasaules līderi tika salikti noteiktā secībā. Svarīgs ir arī pašu fotogrāfiju izmērs.

Piemēram, vislielākie ir attēloti Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins, Krievijas prezidents Vladimirs Putins un ASV prezidents Džo Baidens. Tad nāk Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, jaunais Itālijas premjerministrs Džordžs Meloni un Taivānas līderis Tsai Ing-wen.

Galvenās krāsas uz vāka, tāpat kā iepriekšējā gadā, ir sarkana, melna un balta. Visticamāk, tas ir mājiens, ka gads būs grūts visos aspektos. Bet īpaši militāri. Pasaules sabiedrības uzmanība arī turpmāk būs vērsta uz karu Ukrainā.

Lasi arī: Kādam no jums Melnais Trusis dos lielu veiksmi 2023.gadā

Tagad apskatīsim tuvāk visus vāka elementus. Piemēram, Vladimirs Zelenskis tika attēlots uz metāna molekulas fona. Pēc ekspertu domām, tas varētu būt saistīts ar gāzes jautājuma aktualitāti. Taču SDG tankkuģis tika novietots starp Ukrainas prezidentu un ASV. Tātad, iespējams, problēmām ar energoresursiem nevajadzētu būt.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment