Kāpēc sapņi un vēlmes nepiepildās un kā to labot

Arī cīņā pret negatīvām programmām meditācijas pret bailēm, trauksmi un negatīvām domām ir lielisks ierocis . Tās ir ļoti noderīgas garīgās prakses, kas vēl nevienam nav kaitējušas. Meditējot piecas līdz desmit minūtes dienā, jūs ļoti ātri varat redzēt, kā jūsu dzīve mainās uz labo pusi tieši jūsu acu priekšā.

Konkrētības un centības trūkums

Ļoti bieži cilvēks izvirza sev mērķi kļūt bagātam. Viņš nezina, ko tieši vēlas darīt, tāpēc atstāj ticību, ka viss izdosies. Tas ir tas pats, kad kāds sūdzas, ka nevar atrast mīlestību. Mīlestības atrašana ir plašs jēdziens. Jums jāzina, kādu cilvēku jūs meklējat. Tiklīdz mūsu domās parādās kaut kas vairāk vai mazāk precīzs, Visums nekavējoties sāk mums palīdzēt šajā jautājumā. Piemēram, sieviete domā: “Es gribu vīrieti, kurš ir gādīgs un maigs.” Viņa saprot, ka viņai trūkst pieķeršanās un laipnības. Visums to dzird un dod viņai tādus vīriešus.

Lasi arī: Par to pirms 5 gadiem brīdināja vientuļnieks no Indijas, tuvojas briesmīga nākotne

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Pat ja mērķis ir uzstādīts perfekti un katrs solis ir izplānots un sadalīts mazos uzdevumos un soļos, tas nenozīmē, ka viss izdosies. Nekas nenotiks bez darba, piepūles un pārliecības. Ja vēlēsies atrast sev tīkamu darbu, būs jāmēģina, jāvīlās, jāmeklē vēlreiz un tā tālāk. Lai sasniegtu mērķi, jums jābūt gatavam tam veltīt daudz laika un pūļu. Daudzi grib visu uzreiz, tāpēc sūdzas, ka liktenis viņiem nav labvēlīgs. Pacietība ir panākumu priekšnoteikums.

Ticības trūkums brīnumiem

Lielākā daļa cilvēku pieļauj divas ļoti rupjas kļūdas – viņi vai nu netic brīnumiem, vai arī tic tikai tiem. Visums abiem neko nedod. Jāatceras, ka brīnums ir iespējams, bet tas notiek tikai tad, kad esam to pelnījuši.

Daudzi ir dzirdējuši teicienu: ” Stiprākajam vienmēr veicas .” Eksperti piedāvā citu versiju: ​​” Laimīgie vienmēr ir mērķtiecīgi un tic brīnumiem .

Trīs materializācijas paņēmieni palīdzēs jums sasniegt to, ko vēlaties. Atcerieties, ka domas bieži kļūst par realitāti. Ikviens ir to pelnījis, tāpēc pēc iespējas ātrāk atmetiet savas šaubas un bailes.

Leave a Comment