Par to pirms 5 gadiem brīdināja vientuļnieks no Indijas, tuvojas briesmīga nākotne

Indijas svēto pareģojumi pēdējā laikā ir popularitātes virsotnē. Internetā parādās arvien vairāk vārdu, par kuriem neviens iepriekš nav dzirdējis. Tomēr vienmēr ir interesanti uzzināt, kas mūs sagaida nākotnē. Ja nu daži gudro pareģojumi piepildīsies?

Indijas svēto pareģojumi

Prahlad Jani ir slavens Indijas jogs un vientuļnieks, kurš parādījās no nekurienes. Viņš dzimis tālajā 1929. gadā un lielāko dzīves daļu nodzīvojis alā. Viņam tur pretī ieradās simtiem svētceļnieku no visas Zemes.

Indietis paziņoja, ka 8 gadu vecumā pārtraucis ēst un dzert. Tā vietā tas barojās ar saules enerģiju. Daudzi gribēja atkārtot sirmgalvja pieredzi, bet tas ne ar ko labu nebeidzās. Kāds neticēja tam, ko apgalvoja Prahlads. Turklāt ir informācija, ka Jani vairākas reizes bijis ievietots dažādās klīnikās dažādu kategoriju ārstu un speciālistu uzraudzībā.

Pētījuma rezultātus viņi vēlējās izmantot universālo karavīru apmācībai. Padomā tikai par to! Tiesa, ir grūti pārbaudīt Vikipēdijā rakstītā pareizību. Bija cilvēki, kas apšaubīja jogam veiktās pārbaudes. Vienkārši sakot, daudzi cilvēki uzskata Prahladu par parastu krāpnieku.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Slavenais indietis

Indieša slava sāka izplatīties, kad viņš pareģoja nākotni vienam no ārstiem, kas viņam sekoja. Toreiz svētceļnieki no dažādām planētas vietām sāka saplūst alā pie gudrā. Pēc vienas versijas, tad pie viņa ieradās arī delegācija no Krievijas.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment