KĀPĒC SIEVIETE, gadiem ejot, kļūst tikai skaistāka: 5 iemesli

1. Skaistums nāk pēc pirmā bērna piedzimšanas.

Sieviete sāk spīdēt no iekšpuses. To ir ļoti grūti izskaidrot, taču liekas, ka viņa zina kaut ko spēcīgu, nezināmu, tikai viņai zināmu noslēpumu. Šis mirdzums padara viņu neatvairāmu. Uz šādu sievieti parasti atsskatās. Un, ja jūs vēl neesat dzemdējusi, tad viss ir priekšā. Jūs to joprojām zināt.

 

2. Skaistums nāk pēc lielas vilšanās.

Brīnums? Bet es ilgi par to domāju. Sievietes, kuras pārdzīvo nopietnu krīzi un atveseļojas no tās, kļūst dziļākas ar citu domu gājienu. Pēc tam sievietess nemēģina muļķīgi hihināt kā skolnieces.

Pusaudzes, kas cenšas izskatīties vecākas, izskatās muļķīgi, piekrītiet taču. Sieviete ar pieredzi vienmēr izskatās noslēpumaina. Par viņu gribās zināt ko vairāk.

 

3. Skaistums nāk, kad satiec savu vīrieti.

“Ak, Anna, tu šodien esi tik skaista! Tu burtiski staro, ”man nopakaļ kliedza kursa biedrene, kad es skrēju uz randiņu pie vīrieša, kurā es biju neprātīgi iemīlējis. Un viņš mani mīlēja. Un šī sajūta man deva iekšēju starojumu. Es kļuvu pārliecinātāka par sevi.

Es sapratu, ka patīku cilvēkam, kuram visi pievērš uzmanību. ES biju laimīga. Tik skaisti. Īstie vīrieši palīdz mums izkļūt no čaulas.

4. Skaistums nāk tad, kad mēs sākam mīlēt sevi.

Tieī mīlēt. Nevis palutināt, attaisnot, nesteidzināt… Bet tieši mīlēt. Tas ir ļoti grūti. Jaunas meitenes to nevar izdarīt pilnā mērā. Šī prasme nāk ar vecumu. Varbūt šīs ir vissvarīgākās zināšanas sievietes dzīvē. Viņām vēl jāmācās.

Lasi arī: Šīs tabulas palīdzēs jums iemācīties angļu valodu, pat ja valodas nepadodas

Ieklausieties sevī, izceliet savas stiprās puses un neizceļiet vājās puses. Ja jums ir skumji, neskrieniet raudāt pie savas draudzenes, bet sēdiet mājās. Ja esat apmierināts ar sevi, netraucieties uz katra stūra. Pašmīlestības spēks ir ļoti individuāls. Bet tas mums ir ārkārtīgi nepieciešams. Bez viņas mēs nekad nebūsim laimīgi.

 

5. Skaistums rodas, kad sieviete kļūst mierīga.

Apskatiet Monikas Bellucci fotogrāfijas. Kāda viņa ir mierīga un pašpietiekama. Viņu ta vien gribas apbrīnot un apbrīnot.  Ir labi, ka ar vecumu mēs beidzot varam kontrolēt savas emocijas. Mierīgas, līdzsvarotas sievietes vienmēr izskatās labāk. Viņi vienmēr piesaista uzmanību.

Vecums ir tikai skaitļi, kas neko nenozīmē. Jautājiet man, vai es gribētu atgriezties desmit gadus atpakaļ? Nekad! Beidzot iemācījos būt pašpietiekama. Es iemācījos mīlēt sevi. Un tas man deva pārliecību.

Es šodien mīlu sevi. Ar manu pagātni, kas, iespējams, sāka nedaudz parādīties uz manas sejas grumbu formā.

Bet es nekādā gadījumā neatsakos no savas pagātnes. Jo tas man deva spēku būt man pašai, būt tādai, kāda esmu. Esiet pašpietiekami.

Mīli sevi, tu esi skaista! Mīli sevi katrā vecumā. Katrā vecumā, bet katru gadu stiprāk  un stiprāk. Esiet mierīgas un laimīgas. Un atcerieties, ka vecums ir tikai skaitlis, kas vispār neko nenosaka.

COMMENTS

Leave a Comment