Katras Zodiaka zīmes mīļākais alkoholiskais dzēriens

Mīlestība pret noteiktām lietām var atklāt personības raksturu no jauna leņķa. Šī izvēle ir balstīta uz astrologiem novērojumiem, un līdz ar to jūs varat uzzināt, kādam alkoholam dod priekšroku dažādu zvaigznāju pārstāvji.

Alkohola izvēle vispār nenozīmē atkarību esamību. Viss ir par kultūru, kurā patērē stiprus dzērienus. Šajā horoskopā jūs varat uzzināt par divpadsmit Zodiaka zīmju pārstāvju vēlmēm.

Auns

Auns izvēlas stipru alkoholu, proti, degvīnu. Viņi zina visu par šī dzēriena patēriņa kultūru un bieži pasūta uz tā balstītos kokteiļus. Jūs reti atradīsiet Aunu, kurš mīl lēnām malkot dzirkstošo vīnu, jo to impulsīvais raksturs prasa nepārtrauktu kustību un uguni.

Vērsis

Saskaņā ar astrologu teikto Vērsis respektē pienācīgi gatavotas alus šķirnes. Viņi vēlas meklēt jaunas garšas un palikt skaidrā prātā. Šis dzēriens ļauj Vērsim atpūsties pēc aizņemtas dienas un atpūsties patīkamā kompānijā. Vērša sievietes dod priekšroku sidram, tā salds skābā garša izdzen negatīvās domas, un dod iespēju pavadīt vakaru ar glāzi mīļākā dzēriena.

Dvīņi

Dvīņiem parasti patīk izklaidēties uz visu banku un pastāvīgi meklēt piedzīvojumus. Tāpēc viņu izvēle, trokšņainā draugu sabiedrībā ir tekila. Šis dzēriens veicina emociju emancipāciju. Dvīņi var jautri pavadīt vakaru un nepalaist garām iespēju jautri pavadīt vakaru, tajā skaitā, programmā ir jaunas iepazīšanās ar pretējo dzimumu un kaislīgām dejām.

Lasīt arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Vēzis

Vēzis mēdz meklēt nozīmi mazās lietās un veikt pārdomātu attieksmi pret visu. Tādēļ viņu izvēle ir acīmredzama. Visbiežāk šīs zīme pārstāvji izvēlas džinu, lai vakaru pavadītu klusi un vadītu nesteidzīgu diskusiju par pagājušo dienu. Tomēr, ar visu mīlestību pret šo alkoholu, vēžiem ir lieliska proporcijas sajūta, tāpēc tie nekad nedzer pārāk daudz.

Lauva

Lauvas pēc būtības ir majestātiskas un ambiciozas. Viņi priekšroku dod dārgajam sarkanajam vīnam, kuru viņi labprāt iesūc, pārdomājot savus sasniegumus. Jūs reti sastapsiet lauvu, kas dzertu kokteiļus, tie vienkārši nav viņa uzmanības cienīgi.

Jaunava

Jaunava ir liekulīga un piesardzīga. Viņas dod priekšroku baltajam vieglajam vīnam ar neuzkrītošām citrusu notīm. Tomēr viņu pedantisma ziņā, Jaunava lieto tikai dzērienu, kas ir atdzisis līdz pareizai temperatūrai, tādēļ visticamāk viņi atteiksies no glāzes vīna, kas neatbilst viņu prasībām. Pateicoties šim dzērienam, jūs varat iepazīties ar šīs zīmes pārstāvja neaizsargāto raksturu.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 26. marts – 1.aprīlis – gaidāms enerģijas pieplūdums

Svari

Svariem nekas nevar būt piemērotāks par viskiju. Viņiem ir svarīgi sajust visas īpaša alkohola īpašības, atklājot jaunas garšas nokrāsas. Dzerot savu iecienītāko dzērienu, Svari atslābinās un iekļūst pašapmierinātībā, neaizmirstot, turēt muguru taisni un galvā risināt nākamo dzīvības panākumu plānu.

Skorpions

Skorpioni, kas meklē mīļāko dzērienu, ir izmēģinājuši daudzas iespējas. Tomēr patiesu priekšroku tie dod konjakam. Šī dzēriena patēriņa kultūrā viņiem ir svarīga ne tikai garša, bet arī kompetenti sarīkot svētkus ar pareizām glāzēm, gariem tostiem un dvēselisku kompāniju.

Strēlnieks

Strēlnieks nav svešinieks jautrībai un pozitīvam noskaņojumam, viņi dod priekšroku vieglam dzirkstošam šampanietim. Ir svarīgi, lai atmosfērā atvieglo saziņu un ir jautri, tāpēc mājās Strēlniekam vienmēr ir rezerves pudele ar burvju dziru, nogaidot īsto brīdi, kas var rasties pēkšņi ar nelūgtu viesu, bet dārgu, ierašanos.

Lasīt arī: Skolotāji ir bezspēcīgi. Saruna ar psiholoģi Jolantu Segliņu-Gluškovu

Mežāzis

Mežāzis nenoliedz vieglos alkoholiskos dzērienus, bet patiesa priekšroka šiem cilvēkiem ir skočs. Mežāzis lepojas ar šo elites alkohols un lieto tikai nelielās devās pareizi izveidotā atmosfērā. Idille, šīs zīmes pārstāvjiem ir kluss vakars, glāze skotu viskija un silts pleds.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ziņkārīgs, tāpēc viņi eksperimentē ar alkoholu, mēģina jaunas kombinācijas un dažādas gaumes. Tomēr laika gaitā par viņu stipro dzērienu kļūst spēcīgais, vīrišķīgais rums. Kāds atrod tajā atstarojošas ūdens cīņas, bet citi izvēlas izmantot tikai rumu, lai apdomātu jaunu plānu iekarot labklājību vai pārdomātu kārtējo projektu.

Zivis

Zivis ir svešs garlaicīgums un augstprātība. Viņi bieži pārsteigs savus draugus ar savām vēlmēm un reti pieprasa vīna karti. Viņu iecienītākais dzēriens ir absints, kas nepieļauj dejecēšanu un trulumu. Izmantojot šo alkoholu, Zivis atklāj jaunus sava rakstura aspektus un patīkami pavada laiku kopā ar saviem draugiem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment