Kāpēc vīrietis pagriež jums miegā muguru: vai tas patiešām ietekmē attiecības

Daudzas sievietes satraucas, kad uzzina, ka vīrs vienmēr guļ, pagriezis muguru pret viņām. Vai tas tiešām nozīmē, ka viņš tevi nemīl? Aplūkosim to.

Kāpēc daži cilvēki guļot pagriežas mugurām saviem partneriem? Vai tas nozīmē, ka jūtas jau ir pārgājušas? Šo jautājumu centās saprast britu zinātnieki.

Viņi veica eksperimentu un apkopoja statistiku, aptaujājot 200 pārus. Saskaņā ar šī pētījuma rezultātiem tika noskaidrots, ka 43 % pāru guļ, pagriežoties viens pret otru. Tikai 30 % guļ, apskāvušies viens ap otru, un tikai 4 % pagriežas pret savu partneri.

Kāpēc tas tā ir? Zinātnieki ir pārliecināti, ka labāk pievērst uzmanību attālumam starp vīru un sievu gultā.

Lasi vēl: Kādās krāsās rotāt Ziemassvētku eglīti šogad

Pētnieki apgalvo, ka vislaimīgākie ir cilvēki, kuri guļ aptuveni 3 cm attālumā viens no otra. Viņi jūtas ērti attiecībās. Saskaņā ar statistikas datiem šādi guļ 12 procenti iemīlējušos pāru.

Ja attālums starp partneriem ir lielāks par 72 cm, cilvēki pārī ir mazāk laimīgi un apmierināti ar dzīvi. Statistiski šādu pāru skaits ir aptuveni 3 %.

Zinātnieki ir pārliecināti, ka daudz svarīgāk ir uzturēt ciešu kontaktu vienam ar otru, nevis pievērst uzmanību stāvoklim miega laikā. Tieši fiziskā tuvība ir atslēga uz dziļu uzticēšanos un drošību pārī.

 

 

Leave a Comment