Prognoze 2023. gada 3. decembrim: Vērsim jāklusē par saviem plāniem, Lauva var doties ceļojumos!

♈ Auns

Dažreiz jūs varat būt pārāk jūtīgs un uztvert kritiku pie sirds. Tikmēr kāpēc tev rūp, ko par tevi domā svešinieki? Apspiediet vēlmi atbildēt ar spēcīgiem vārdiem un pārejiet uz saziņu ar cilvēkiem, kas jums rūp.

♉ Vērsis

Šodien pastāv liels risks kļūt par intrigu upuri. Neesiet atkal atklāti, nedalieties idejās, tūlītējos plānos un plānos, kāds to var izmantot nepiedienīgiem mērķiem. Un arī neuzticieties nevienam, pārbaudiet informāciju, pretējā gadījumā jūs varat nonākt šausmīgā situācijā.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs neizsakāmi bagāti 2023. gada decembrī: nesēdiet rokas klēpī salikuši!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: problemātisks periods, kurā ar visu būs jātiek galā pašiem

♊ Dvīņi

Svētdien esi aktīvs un aktīvs, enerģija ir pilnā sparā. Bet, mēģinot pārvietot kalnus, nepārcentieties, taupiet savu enerģiju, priekšā ir darba nedēļa. Un būtu labi izplānot visas savas lietas, lai precīzi zinātu, ar ko sākt pirmdien un kas var pagaidīt līdz piektdienai.

♋ Vēzis

Jaunās nedēļas priekšvakarā jums tiek parādīta relaksācija un bauda. Pavadiet savu laiku tā, kā vēlaties, atbrīvojieties no visiem darba uzdevumiem, mazām un lielām nepatikšanām un ģimenes problēmām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment