Kas ir egregors un kā ar to kļūt bagātam

Fen Šui un naudas egregors

Īpašu finanšu auru ap tevi var radīt ne tikai cilvēki, bet arī lietas. Viņu ietekme nav tik spēcīga, bet pastāvīga. Lai finansiālie panākumi jūs apmeklētu biežāk, jums ir pareizi jāprojektē sava darba vieta un mājoklis.

Mājās vai birojā var un pat vajag iekarināt īpašu talismanu –  vēja zvani. Mēs jau iepriekš runājām par to, kāds talismans tas ir, kāds tas ir un kā tas ietekmē cilvēku.

Darba vietai jābūt ļoti labi apgaismotai. Arī darba vietā jābūt bagātības un gudrības talismaniem – pūķim, hotei, trīskājainam krupim . Īpaši dzīvoklis un darba vieta ir jāuztur pilnīgi tīri. Nevajadzīgu lietu, putekļu un netīrumu trūkums veicina normālu finanšu plūsmu apriti un labvēlīgas vides radīšanu.

Izskats un iekšējais stāvoklis

Darbs pie sevis un pareizā tēla veidošana arī palīdz stiprināt naudas egregoru . Mēģiniet ģērbties darbam un biznesa tikšanās reizēm pēc iespējas “dārgāk”. Neskopojies ar izskatu. Labākās krāsas, kas pamodina finansiālu veiksmi, ir zila, oranža un sarkana.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada aprīlī: šajās dienās būs iespējams spēcīgi izmainīt savu dzīvi uz labo pusi!

Ir lietderīgi uzraudzīt savu stāju . Mēģiniet turēt taisnu muguru, lai efektīvāk piepildītos ar bagātības enerģiju naudas egregorā.

Izmantojiet naudas talismanus : zelta rotaslietas, dzintaru, topāzu, turmalīnu, rodonītu, citrīnu.

Eksperti stingri iesaka atcerēties paroles vārdus, lai piesaistītu naudu. Svarīgi ir tas, ko mēs sakām un kā mēs to sakām, tāpēc mēģiniet skatīties uz savu runu, neizmantojot tādus vārdus kā “neveiksme” un “nabadzība”.

Leave a Comment