Kas jādara Vērsim, Vēzim, Lauvai, Jaunavai un Strēlniekam, lai gūtu finansiālu veiksmi laika posmā no 4. līdz 15. jūnijam

Astroloģe Valentīna Vasko dalījās ar savu finanšu prognozi laika posmam no 3. līdz 15. jūnijam, sniedzot padomu dažām zodiaka zīmēm, kā piesaistīt veiksmi materiālajā ziņā.

Dažiem indivīdiem finansiāli panākumi, neatkarīgi no tā, nenotiek. Tāpēc jēga ir noķert zilo putnu aiz astes…

Kas tieši jums jādara?

Vērsis

Vērsim nekas nav jādara. Jo Vērsim šobrīd ir lielisks periods. Tikko jūnijā sākās šiks finanšu periods, ienākumu pieaugums, materiālie labumi.

Tāpēc viņiem ir jāsamierinās ar algām, jāattīsta bizness un jāpaaugstina pašcieņa. Vērsim tagad vajadzētu peldēties naudā. Viņiem iet lieliski. Viņiem ir jābūt plūsmā.

Dariet visu, lai palielinātu savus ienākumus, beidziet baidīties no naudas, ļaujiet sev visu iegūt uzreiz. Visi šie saukļi. Jā! Ļauj sev! Tu esi cienīgs un tā tālāk. Tagad veiksme Vērsim atnāk pati no sevis.

Strēlnieks

Strēlniekam šobrīd nekas īpašs nenotiek . Viņiem neklājas finansiāli, un investīciju ziņā mērķus labāk neizvirzīt.

Un mana karjera neklājas labi. Ko darīt? Strādājiet mierīgi. Strādājiet smagi, esiet paši kopā un dariet to, kas viņiem patīk. Atbrīvojiet savu radošo potenciālu.

Tas ir tas, kas viņiem ir vajadzīgs un vajadzīgs. Radošums var novest pie kaut kā noderīga. Vari domāt par kopīgiem biznesa projektiem ar personīgajiem vai biznesa partneriem.

Vai varbūt ir izdevīgi apprecēties — arī tā ir iespēja.

Lauva

Lauvām viss ir tieši otrādi: jums ir jāsēž mierīgi kā pelēm. Jo viņiem ir ārkārtīgi nelabvēlīgs finanšu periods, bet tas beidzas jūnijā.

Jūnijs ir šīs briesmīgās situācijas pēdējais mēnesis, kas ir pagājuši deviņi mēneši. Tāpēc Lauvām vēl nedaudz jāpaciešas un nekādu īpašu labumu no debesīm negaidiet.

Lasi vēl: Kāpēc zemenes vienmēr jāmazgā ar cepamo sodu un kāds no tās labums?

Pēc jūnija sāksies vismaz neitrālā zona. Lauvām jābūt mierīgām, godīgām tirdzniecībā un nedrīkst iesaistīties nevienā apšaubāmā biznesā.

Ja kāds pārāk luncina asti finansiālajai veiksmei, tad acīmredzami kaut kas nav kārtībā, un jums viss ir jāpārbauda simt piecdesmit reizes un varbūt pat jāatturas no ierosinājumiem.

Lauvām jābūt uzmanīgiem arī ar ieguldījumiem. Jums var būt daži ilgtermiņa, stabili ieguldījumi. Pārdomāts, ja negaidāt ātrus rezultātus. Ātrā nauda tagad nekritīs Lauvai uz galvas.

Vēzis

Vēžiem nav nekā īpaša. Tagad viņi nepelna daudz naudas. Viņiem nav nekādu mājienu par īpašiem finansiāliem panākumiem.

Tajā pašā laikā viņiem ir interesants periods ilgtermiņa ieguldījumiem. Ja Vēži ķersies klāt un investēs neko īpašu negaidot, tad kādreiz šī veiksme atdzims.

Jaunava

Jaunavām tagad nav paveicies. Ne taupīt, ne nopelnīt. Viņiem ir jāatbrīvojas no bailēm. Bailes, kad paliekam bez resursiem, bailes zaudēt, no vēlmes noturēties.

Viņi var veikt lielas investīcijas. Dzīve viņus atbrīvo no finanšu spilvena, taču jūs varat no tā atbrīvoties saprātīgi.

Jaunavas var izdevīgi ieguldīt uzkrātos un turētos līdzekļus. Ja viņi iegulda, viņi nezaudēs.

Leave a Comment