“Kas mainīsies, ja 5 minūtes dienā…”. Vienkārši vingrinājumi, kurus vajadzētu izmēģināt ikvienam

Piecas minūtes meditācijas

Labāk ir meditēt no rīta vai vakarā. Rīta meditācijas ir visizdevīgākās. Daudzi cilvēki domā, ka iemācīties meditēt ir grūti, bet tā nav. Tas arī neaizņem daudz laika. Pietiek ar piecām minūtēm dienā. Galvenais ir radīt labus apstākļus.

Pirmkārt, meditācijai apkārt ir vēlams pilnīgs klusums un miers. Tieši šī iemesla dēļ eksperti iesaka meditēt, kamēr visi ģimenes locekļi guļ vai ir prom darba darīšanās. Piecu minūšu pašpārbaude padarīs jūs pārliecinātāku, produktīvāku un optimistiskāku. Galvenais ir nedomāt par mirkļa problēmām meditācijas laikā un koncentrēties uz patīkamām sajūtām un savu dziļo elpošanu.

Apvienojumā ar vingrošanu un piecu minūšu apskāvienu meditācija būs vēl spēcīgāka un izdevīgāka.

Piecas minūtes pašrunāšanai

Šai ikdienas noderīgajai praksei varat atvēlēt pat mazāk nekā piecas minūtes. Tās būtība ir no rīta vai pirms gulētiešanas spoguļa priekšā pateikt sev ko patīkamu.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Spēcīgi amuleti pret naudas zaudēšanu: makam, darba galdam un kabatai

Tie, kuri nemitīgi dienas laikā ir spiesti risināt dažādas problēmas, var no rīta pieiet pie spoguļa un pateikt sev:   “Tu visu vari”, “Tu esi stiprs / stiprs”, “Viss būs labi, lai tev veicas. ”, “Tu esi mīlēts un tu mīli . Šī ir sava veida pašhipnoze, kas patiešām darbojas, ja iedomājaties, ka to sakāt sev no malas. Šis vienkāršais rituāls var vairot jūsu pašapziņu.

Katru dienu pirms gulētiešanas varat sev pateikt:  “Viss sliktais paliek šajā dienā, un rīt tā vairs nebūs” vai “Es atstāju visas sliktās domas šeit . ” Daudzi zinātnieki ir pārliecināti, ka runāšana ar sevi spoguļa priekšā nav patoloģija vai novirze, bet gan reāls veids, kā palīdzēt sev iegūt pareizo noskaņojumu.

Nebaidieties meklēt jaunus veselīgus ieradumus.

Leave a Comment