Kas traucē jums atrast patiesu mīlestību, saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas ir tipiskas kaislības un spilgtu iespaidu cienītājas, tāpēc jebkura rutīnas un ikdienas mājiens kļūst par iespēju meklēt jaunu mīlestību. Zvaigžņu pētnieki stingri iesaka Lauvām iemācīties atturēties no attiecību pārtraukšanas, kas kļūst garlaicīgas. Jūs nevarat aizbēgt no cilvēka tikai jaunu emociju dēļ. Ir jānovērtē tuvumā esošais, pat ja dzīve ir kļuvusi garlaicīga, lai katra jauna diena attiecībās būtu tāda pati kā pati pirmā.

Jaunava

Jaunavas ir tipiski pragmatiķi, kas visu vērtē pēc loģikas. Tas nenozīmē, ka kaislība un jutekliskums viņiem nav raksturīgi. Viņi iemīlas un diezgan bieži. Pārmērīgas loģikas dēļ viņi bieži izvēlas tos cilvēkus, kas viņiem ir izdevīgi, nevis tos, kas aizrauj viņu domas un izraisa aizraušanos. Jārīkojas otrādi – jāmeklē mīlestība, lai no tās veidotu ideālas attiecības. Pretējā gadījumā attiecībās būs vairāk draudzības un partnerības.

Svari

Svaru problēma ir tā, ka viņi pārāk cenšas būt labi. Sakarā ar to viņi bieži tiek izmantoti, tiek nodoti. Šīs zīmes cilvēkiem bieži ir vēlme par katru cenu padarīt cilvēku laimīgu. Ir svarīgi atcerēties, ka arī jums ir jāiepriecina sevi. Mērens egoisms ir labs, tāpēc jums nav vēlams izšķīst cilvēkā, lai nepazaudētu sevi. Svariem jāiemācās aizstāvēt personīgās robežas un apstāties.

Skorpions

Skorpioni ir neuzticības cienītāji. Viņi mēdz visus turēt aizdomās par nodevību, krāpšanu, meliem. Jā, kādā brīdī atradīsies kāds cilvēks, kurš vēlēsies izpelnīties Skorpiona uzticību, taču ne visi vēlas pastāvīgi justies kā nopratināšanas telpā. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi iemācīties izslēgt to daļu sevī, kas ir atbildīga par neuzticēšanos. Ja tas nav izdarīts, dvēseles radinieka meklēšana var vilkties gadu desmitiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ideālisti, tāpēc viņi vēlas tikai labāko partneri. Nekam citam viņi nepiekrīt. Ideāla partnera nepieciešamo īpašību sarakstu vēlams reducēt uz svarīgākajām, lai vispirms pievērstos tām. Prinči un princeses, protams, ir labi, bet Strēlniekiem vajag mazliet nolaisties pie zemes un beigt meklēt tikai to labāko. Tātad jūs varat palikt viens visu savu atlikušo mūžu.

Mežāzis

Mežāži pārāk bieži ap sevi ceļ augstas neuzticības sienas. Pietiek vilties attiecībās tikai vienu reizi, lai visās turpmākajās attiecībās Mežāži izrādītu vēsumu pret partneriem un būtu pārlieku piesardzīgi. Jā. Piesardzība ir laba, bet biznesā un darbā, nevis mīlestībā. Mīlestībā reizēm vajag riskēt un ieklausīties nevis prātā, bet sirdī. Tieši tā Mežāžiem pietrūkst.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem veidot spēcīgas attiecības liedz viņu vieglprātība. Tās dēļ reizēm šķiet, ka Ūdensvīriem mīlestība un sapratne nemaz nav vajadzīga. Ja šīs Gaisa zīmes pārstāvji patiešām vēlas ar kādu izveidot spēcīgas mīlestības attiecības, tad viņiem ir jānovērš vieglprātība. Jums jāiemācās apzinātība un jākļūst mazliet nobriedušākam, gudrākam. Tā cilvēki pārstās domāt, ka Ūdensvīri ir virspusēji.

Zivis

Tie ir ļoti sirsnīgi cilvēki. Zivis iemīlas tik ātri, ka viņām nav laika analizēt cilvēka raksturu un rīcību. Viņus vada tīra kaisle un vēlme būt mīlestības un maiguma ieskautiem. Pastāv liela varbūtība, ka jaunais dvēseles radinieks izmantos Zivju priekšrocības. Arī attiecībās šie cilvēki bieži tiek atstāti novārtā. Zivis bieži paliek ar salauztu sirdi. Jāmeklē tikai tie, kas pret viņiem izturēsies ar cieņu.

Ir arī daudz universālu veidu, kā atrast patiesu mīlestību. Eksperti novēl jums pēc iespējas ātrāk atrast laimi. Ļaujiet veiksmei sekot jums uz papēžiem un palīdzēt jums pēc iespējas mazāk paklupt uz sliktiem un nepiemērotiem cilvēkiem, lai arī kāda būtu jūsu zvaigžņu zīme.

COMMENTS

Leave a Comment