Kas un ko mīl ēst: sastādām ēdienkarti pēc horoskopa

Ko mīl ēst Auns?

Auni kā likums, maz pievērš uzmanību savai ēdienkartei. Neskatoties uz to, ka viņi rada iespaidu, ka ir gardēži, realitātē ēdiens priekš viņa ir kā degviela, kas dot enerģiju. Šī zodiaka zīmes pārstāvji bieži ēd pa ceļam, bet, ja ir aizņemti ar svarīgu darbu, tad vispār nedēļām viņi ēd ātrās uzkodas.

Bet ņemot vērā visus apstākļus, daudzi Auni ir lieliski kulināri. Viņus nebiedē ēdiena gatavošanas smagums, kas prasa ilgstošu stāvēšanu pie plīts. Viņiem patīk pārsteigt viesus un radiniekus ar saviem gastronomiskajiem mākslas darbiem. Pašiem viņiem patīk gaļa ar dārzeņiem, dažādi konditorejas izstrādājumi, un bieži salati ar majonēzi, kas satur ļoti daudz interesantu sastāvdaļu. Auni parasti ir vienaldzīgi pret augļiem, bet dažreiz organisms prasa citrusaugļus.

 

Ko mīl ēst Vērši?

Vērši, mīl paēst, bet dot priekšroku mājas virtuvei, bet restorānos un kafejnīcās kā likums pasūta sev zināmus ēdienus. Pret eksotiskākajiem ēdieniem šīs zīmes pārstāvji attiecas piesardzīgi un pagaršo kaut ko nepazīstamu, tikai tad, kad ir nokļuvis ārzemēs vai to pagatavo cilvēks, kuram vērsis pilnībā uzticas.

Paši vērši ar prieku darbojas virtuvē, pie tam, daudzus Vēršus gatavošanas process apmierina. Uz eksperimentiem virtuvē vērši reti uzdrošinās. Bet tradicionālie ēdieni sanāk viņiem burvīgi. Dažreiz rodas iespaids, ka viņi ģenētiski pārņēma kulinārijas zināšanas un iemaņas no saviem senčiem.=

Ko mīl ēst Dvīņi?

Dvīņi ir ļoti izvēlīgi un mīl tēlot no sevis īstos gardēžus, tāpēc arī viņi rīko kaprīzes, kad viņiem gatavo kāds cits. Kad viņi mājās ir vieni, viņi var iztikt ar vienu sviestmaizi vai omleti. Diez vai viņi būs priecīgi par jūsu viesmīlību, ja jūs piedāvāsiet kaut ko parastu. Ja jūs gribat redzēt kādu no šī zodiaka zīmes pārstāvjiem sajūsmā par jūsu prasmēm pieņemt viesus, tad pagatavojiet kaut kādu ekstravagantu ēdienu, vēlams no ārzemju virtuves.

Paši Dvīņi gatavot māk, pie tam daudz eksperimentē, savienojot produktus, kas no pirmā skatiena liekas nav savienojami. Pie tam pie plīts viņi atradīsies tikai divu iemeslu dēļ – ja vajag pārsteigt viesus, vai ari iepriecināt sevi un mīļos.

 

Ko mīl ēst Vēži?

Vēži ēdiena ziņā ir pietiekami konservatīvi. Viņi dot priekšroku, ēdieniem pie kuriem pierada no agrās bērnības. Priekš viņiem ēdiena jēdziens ir kaut kāda paaudžu saikne, tāpēc arī viņi nav lielā sajūsmā, kaut ko pagaršot jaunu. Piemēram, ja viņu baroja bērnība ar kotletēm un kartupeļu biezeni, tad viņi arī ēdīs to pašu ēdienu.

Ja Vēži gatavo, viņi izmanto kulinārijas grāmatas, kas tika viņam mantojumā no mammas vai pat vecvecmammas. Šīs zīmes pārstāvji ļoti precīzi seko instrukcijām, un mēģina atrast sastāvdaļas, kas iekļautas vienā vai otrā ēdiena, ja nesanāk šīs sastāvdaļas atrast viņi atsākas no tā ēdiena ko grasījās pagatavot.

 

 Ko mīl ēst Lauva?

Lauvas mīl labi paēst, bet ēdiena ierobežošana rada lauvām ļoti lielas problēmas. Vērts atzīmēt, ka praktiski nav iespējams viņus pabarot ar veģetāro ēdienu, Šis pārstāvji, nevar dzīvot bez gaļas, bez gaļas lauvām strauji pasliktinās garastāvoklis un pazeminās darbaspējas, pārējo ēdienu viņi ēd labprāt, ar prieku pagaršo jaunu, nezināmu un eksotisko ēdienu, vai ar nemazāku baudu viņi ēdis kaut ko parastu. Galvenais, lai viņiem patiktu.

Gatavot lauvas māk un mīl, bet nevēlas gatavot katru dienu. Priekš lauvām kulinārija ir mākslas projekts, viņi nekēpājas, bet rada. Priekš ēdiena pagatovošanas viņiem vajag iedvesmu un kustības brīvību. Tad lauvām sanāk īstie gastronomiskie šedevri.

 

Ko mīl ēst Jaunava.

Jaunavām ir dīvainas attiecības ar ēdienu. Parasti jaunībā, vai agrā brieduma periodā, viņi pret ēdienu nav izvēlīgi, viņi mīl ātras uzkodas, ēd pusfabrikātus, un var vispār ēst sauso pārtiku. Bet šī režīma dēļ Jaunavām sākas problēmas ar veselību, un tad viņi strauji maina savu ēšanas paradumus, un pariet uz veselīgu pārtiku. Daudzas šī zīmes pārstāves kļūst par veģetārietēm vai vienkārši ļoti cītīgi skaita savas kalorijas.

Gatavot Jaunavas ļoti nemīl, tāpēc dot priekšroku sastādīt ēdienkarti tā lai cik iespējams mazāk jāiet pie plīts. Bet svētkos viņi var sarīkot greznu galdu ar daudzveidīgam maltītēm, pat ja Jaunavas neēd pašas.

 

 Ko mīl ēst Svari?

Svari brīnišķīgi orientējas kulinārijas smalkumos, un pat grūti pateikt, ko viņi mīl vairāk gatavot vai ēst. Priekš viņiem viss, kas ir saistīts ar ēdienu, ir īsts kults, tāpēc arī viņi cenšas, lai ēdiens, kas ir uz šķīvja ir ne tikai garšīgs, bet ari skaisti servēts. Tieši šī zīme, tērē daudz laika, lai izgreznotu galdu – taisa krāsainas kompozīcijas, izgriež no dārzeņiem un augļiem eksotiskas puķes, vai mākslinieciski saliek salvetes.

Tiek pieņemts uzskats, ka Svari mīl visu vieglu – musus, putukrējumu, suflē, un pīrāgus no kārtainas mīklas utt. Bet īstenība viņu gastronomiskas garšas ir vērstas arī uz citiem ēdieniem, tas ir atkarīga no gadalaika.

 

 Ko mīl ēst Skorpions?

Skorpioni ēdienā mīl dažādību, bet kā likums viņi ļauj aizrauties pa pilno, tikai pie svētku galda vai tajā brīdi, kad viņiem ir depresija vai stress. Visbiežāk viņi apēd sliktu noskaņojumu ar šokolādi vai ar kaut ko kūpinātu. Pie visa tā viņi ir tradicionāli, viņi dod priekšroku ēdienam, kas nāca no valsts, kurā viņi bija uzauguši, un ne pārāk grib nogaršot jaunus ēdienus.

Ēdiens ko pagatavoja Skorpioni, vienmēr ir pikanta piegarša. Viņi izmanto ļoti lielu garšvielu daudzumu, dievina asās mērces. Ja jūs ielūdzat viņu ciemos, atcerēties, ka diez vai viņi ēdis kaut ko bez garšas un bez individualitātes.

 

Lasi arī: Organisma attīrīšana 10 dienās. Ēdienkartes plāns

 

Ko mīl ēst Strēlnieks?

Strēlnieki dievina pagaršot visu jauno, bet tajā pašā laikā viņiem nav nekādu īpašu gastronomisko vēlmju. Viņa garšu izvēle atkarīga no situācijas, cilvēkiem, noskaņojuma, no vietas kur viņi grasās ieturēt maltīti. Tāpat kā Skorpioni viņi mīl asās mērces viņi parasti to pieliek klāt ēdieniem ja viņiem nepatīk šis ēdiens garšo.

Gatavo Strēlnieki ik pa laikam, un kā likums tikai pēc vajadzības vai vadoties impulsiem. Nevar pateikt, ka kulinārija ir viņu specialitāte, bet viņiem ir ēdienu saraksts, kas gatavojot sanāk tiešām gardi, īpaši ja ir paredzēts priekš tiem, kuriem šī zīme ļoti simpatizē.

 

Ko mīl ēst Mežāzis?

Kad blakus ir svešinieki Mežāzis dod priekšroku ēdienam kas parāda viņa sociālo statusu. Pie tam viņi ar prieku stāsta paziņam un kolēģiem ko ēda vakar restorānā vai kādus ēdienus lika uz svētku galda. Bet vienatnē vai ar vistuvākajiem cilvēkiem var būt apmierināts arī ar tradicionālo ēdienu virtuvi.

Mežāži nemīl gatavot, viņiem patīk tērēt laiku uz kaut ko vairāk produktīvu, bet pie tam ļoti pedantiski atteicas pie tā ar ko viņus cienā. Jāatceras, kad šīs zīmes pārstāvji garšo kaut ko jaunu un eksotisko tikai pēc dvēseles stāvokļa. Labāk pasniedz labi servētus ēdienus.

 

Ko mīl ēst Ūdensvīrs?

Ūdensvīrs kā likums ļoti rūpējas par sevi, tāpēc arī dod priekšroku veselīgai pārtikai, bet viņiem arī svarīgi, lai ēdiens ne tikai būtu veselīgs, bet arī garšīgs. Viņi neveido kultu no veselīgas ēdināšanas, tāpēc arī pie svētku galda vai kādā pasākumā ēd visu ko viņiem piedāvā, bet ja viņiem kaut kas patīk tad viņi uz laiku pat aizmirst par dietu.

Viņi gatavo ļoti labi , dievina eksperimentēšanu, un cenšas atdarināt visu to kas iegaršojas restorānā vai ciemos. Viņus piesaista gan tradicionālie, gan eksotiskie ēdieni, viņi ar vienādu patiku ēd parastus salātus vai kalmārus tintes mērcē.

 

Ko mīl ēst Zivis ?

Zivs patiešām ir izvēlīgas – ja tām liekas, ka kāds no produktiem nav savienojams viņi nekad neēdīs ēdienu kur tie komponenti satikās. Un vaina nav, garšas vēlmēs, bet rakstura īpašībās šī zodiaka zīmes pārstāvjiem. Bet ja viņiem kaut kas patīk to viņi neatteiksies no tā, pat par spīti savai Vese***ai.

Zivs gatavo tikai pēc vajadzības, nevis pēc sirds vēlmēm, bet ja viņi to dara tad rezultāts ir brīnišķīgs. Viņiem ir tik labi attīstīta kulinārijas intuīcija, ka pat no visparastākajiem produktiem viņi var uztaisīt kaut ko brīnišķīgu, pat neskatoties uz viņu tieksmi ieekonomēt uz sastāvdaļām.

 

 

Avots: passion.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Baiba</cite>

    Jaunavai ļoti patīk gatavot un cienāt draugus!

  • <cite class="fn">Ilona</cite>

    Dīvaini gan – Ūdensvīra ēšanas paradumi , bet uzrunāts ir Strēlnieks ! Kaut kāds murgs gan !!!!!!!!!! Kāpēc ir jāmāna tauta ?

Leave a Comment