Katrai Zodiaka zīmei piemērotākā kāzu kleita – astrologi par šo izvēli ir pārliecināti!

Kā izvēlēties pareizo kāzu kleitu?

AUNS

Ietiepīgajiem un praktiskajiem Auniem jāatsakās no pārlieku greznām kleitām ar volāniem, spīdumiem vai mežģīnēm. Astrologi iesaka labāk izvēlēties parastus, elegantus tērpus bez jebkādiem pārlieku uzkrītošiem kleitas elementiem. Jūs jutīsieties ļoti ērti un eleganti, tādēļ arī turpmākā laulības dzīve tiks pavadīta tikpat mierīgi.

VĒRSIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm vajadzētu pievērst uzmanību luksusa materiāliem un dažādiem elegantiem elementiem. Pasākums solās būt īpaši labs, ja līgava sev izvēlēsies kleitu, kas pārpildīta ar skaistiem izšuvumiem un akmentiņiem. Sievietēm-Vēršiem pie sirds ies romantiskas meitenes tēls.

DVĪŅI

Sievietes-Dvīņi parasti neieciklējas uz kāzu svinībām, jo viņām tās ir vienkārši liekas rūpes – nekas vairāk. Taču, lai atlikušo dzīvi nodzīvotu pilnvērtīgā laulībā, astrologi iesaka īpašu uzmanību pievērst detaļām. Izmantojiet oriģinālus aksesuārus, un laimes putns noteikti ielidos arī jūsu mājās!

VĒZIS

Dvēseliski bagātie un jutekliskie Vēži – šīm zīmēm īpaši uzmanība jāpievērš “vintage” stila kleitām. Viņu kleitām jābūt elegantām un jāsniedz viegluma un gaisīguma sajūta.

LAUVA

Tāpat kā ikdienā, arī savā kāzu dienā Lauvām ir jāatrodas uzmanības centrā. Lai nepazaudētu savu kaisli un dzīvē sniegto enerģiju, viņām jāpievērš visa sava uzmanība un jāpielieto visi spēki ideālās kleitas meklējumos. Līgavām Lauvām īpaši piestāvēs greznas kleitas ar atsevišķām spīdumiem noklātām daļām, īpaši, ja šīs krāsas būs zelta. Tieši zelts simbolizē viņu valdošo planētu – Sauli.

JAUNAVA

Pats galvenais nosacījums kāzu kleitas izvēlē – nevainojams griezums un roku darbs. Šīs zīmes pārstāvēm astrologi iesaka izvēlēties kleitas, kuras ir ļoti sievišķīgas, vienkāršas, taču elegantas.

Lasi vēl: Ar ko tu esi īpaša, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

SVARI

Svariem ieteicams izvēlēties vienkārša silueta kleitas ar plašu kleitas apakšējo daļu. Šis variants vislabāk attēlos viņu iekšējo pasauli, koncentrējot visu pozitīvo enerģiju uz kleitas īpašnieci.

SKORPIONS

Šokējošām šīs zīmes pārstāvēm nekādā gadījumā nedrīkst ļaut izvēlēties parastas un vienmuļas kleitas. Kleitai jābūt jebkādai, izņemot banālai un paredzamai. Neklausieties tajā, ko saka kāds no malas – izvēlieties kleitu, kura patīk jūsu sirdij.

STRĒLNIEKS

Šīm romantiskajām dvēselēm ir jāaizmirst par mīlīgu ziediņu izmantošanu savas dzīves svarīgākajā kleitā. Viņām nepieciešams izvēlēties kuplas kleitas, ar garu plīvuru un daudz mežģīnēm vai volāniem. Šajā dienā Strēlnieku dāmām jāizceļas ar savu greznību.

MEŽĀZIS

Mežāža sievietēm nepieciešams demonstrēt savu ieturētību un nopietnību. Tieši tādēļ viņām jāizvēlas ne tikai ieturētas kleitas, bet derēs arī balti bikškostīmi. Astrologi atgādina, ka gadījumā, ja ņemsiet vērā tikai apkārtējo cilvēku viedokļus kleitas izvēlē, jūsu laulība nebūs laimīga.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir vienas no romantiskajām Zodiaka zīmes pārstāvēm, tādēļ viņām ļauts izvēlēties gan maigu un sievišķīgu tēlu, gan mūsdienīgu un ļoti radošu.

ZIVIS

Bohēmiskās, romantiskās un sievišķīgās – tādas ir šīs sievietes! Viņām ir raksturīgs radošums, kas vijas viscaur Zivju dzīvei.

Neskatoties uz to, kādu kāzu kleitu jūs izvēlēsieties, novēlām jums ilgu, laimīgu un mīlestības pilnu kopdzīvi!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment