Katras Zodiaka zīmes koks – patrons

No neatminamiem laikiem cilvēki ticēja, ka kokiem ir īpašas burvju spējas un tas var neticami ietekmēt cilvēkus. Daži koki var dziedēt un attīrīt vienas vai citas personas enerģētisko lauku, bet citus var saukt par enerģijas vampīriem. Zodiakā, ikvienam jāzina savs patrona koks, jo tādējādi viņš saņems lielisku sabiedroto, kas jebkurā gada laikā var palīdzēt atjaunot enerģijas plūsmas.

Auns

Zodiaka zīmes koku horoskops saka, ka Aunu koki ir priede, ozols, egle, alksnis un liepas. Zvaigznes iesaka cilvēkiem, kas pieder šim zvaigznājam, izvēlēties vientuļus kokus, kuriem būs sulīgs un labi attīstīts vainags. Labāk ir sazināties ar kokiem vasaras sākumā.

Vērsis

Zodiaka koks Vērsim ir, pirmkārt, papele. Viens no galvenajiem kokiem šīs zīmes pārstāvjiem ir kastanis vīriešiem, bet sievietēm – grieķu riekstkoks. Bet, esiet uzmanīgi saziņā ar papeli, jo ​​tas spēj ne tikai notīrīt enerģiju, bet arī to ņemt.

Dvīņi

Dvīņiem ir kļava un ābele. Tāpat Dvīņi kā enerģijas palīgu var izvēlēties bumbieri, it īpaši tās ziedēšanas periodā. Sazinieties ar kokiem, šai zīmei labāk vasaras beigās.

Vēzis

Cilvēkiem, kas dzimuši Vēža zvaigznājā, Zodiaka zīmes koks būs gobas, vītols un alksnis. Vislabākais laiks, lai iztīrītu enerģiju, būs maijs vai augusts.

Lasīt arī:Skolotāji ir bezspēcīgi. Saruna ar psiholoģi Jolantu Segliņu-Gluškovu

Lauva

Lauvai skaists dabiskais talismans būs ciprese vai goba. Īpaši zvaigznes atšķir šīs zīmes vīriešus, kuriem ozols kļūs par spēcīgu pozitīvas enerģijas avotu. Šiem cilvēkiem sazināties ar savu patronu koku ieteicams septembrī vai aprīlī.

Jaunava

Saskaņā ar horoskopu, Jaunava ir viena no vispraktiskākajām un vienlaikus garīgi nestabilākajām zīmēm. Enerģijas avots ir lazda, plūme vai alksnis. Daudzi astrologi arī piešķir ābeles un tajā laikā, kad tās ražo augļus. Sazinieties ar koku oktobrī, jūlijā un augustā.

Svari

Svariem spēcīgais patrons būs bērzs vai liepas. Īpaša uzmanība jāpievērš bērzam, jo ​​šis koks var ne tikai stabilizēt Zīmes pārstāvju emocionālo stāvokli, bet arī atbrīvot tos no fiziskām kaitēm.

Skorpions

Par zodiaka zīmes koku šī zvaigznāja cilvēkiem – mežrozes, vilkābele, priedes un kastaņi. Varat arī atzīmēt pīlādzi. Sazinieties ar savu koku vajadzētu agrā pavasarī, kad tikko pumpuri uzbriest.

Lasīt arī: Ar kādas vērīgas iedzīvotājas palīdzību notverti trīs pilsētas vandaļi

Strēlnieks

Strēlniekiem ir skābarži vai ciedra. Šie divi koki var tieši ietekmēt šīs zīmes pārstāvju fizisko un garīgo stāvokli. Saziņa ar koku Strēlniekam ir martā, augustā un oktobrī.

Mežāzis

Mežāzī dziedinošā vara būs dižskābardis, bērzs un egle. Cilvēkiem, kas pieder šim zvaigznājam, sazināties ar saviem kokiem, zvaigznes iesaka nekavējoties, tiklīdz pirmais sniegs nokūst vai vasaras beigās.

Ūdensvīrs

Spēcīgākais Ūdensvīra patrons ir papele. Jūs varat arī doties pie liepas un segliņiem, jo arī viņi spēj ietekmēt šī zvaigznāja pārstāvjus. Jebkurš enerģijas kontakts ar koku, Ūdensvīram ir vēlu pavasarī.

Zivis

Zivis par savu zodiaka koku var saukt par lapegles, īves, sausserdīti un parasto irbeni. Īpaši noderīgi šīs zīmes cilvēkiem ir viņu patronu koku augļi. Vispiemērotākais laiks enerģijas līdzsvara atjaunošanai šīs zvaigznāja pārstāvjiem ir vasaras vidus.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment