Viņa ievēro stingru diētu
Lai notievētu pirms kāzām, Keita esot izvēlējusies “Dukana diētu”, kuras pamatā ir liels olbaltumvielu daudzums un maz ogļhidrātu. Arī citas slavenības, piemēram, Dženifera Lopesa, to ir izvēlējušās, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem pēc bērna piedzimšanas. Šajā uztura režīmā ietilpst liesa gaļa, dārzeņi, augļi un pilngraudu kviešu maize, un to ir iecienījusi arī Keitas mamma.
Viņa godina ģimenes tradīcijas
Pirmo reizi svinot Ziemassvētkus kopā ar karalisko ģimeni Sandringemas rezidencē, Kembridžas hercogiene vēlējās sarūpēt īpašu, pašas gatavotu dāvanu karalienei Elizabetei II, un šim nolūkam izmantoja savas vecmāmiņas recepti pikantajai mērcei. “Es biju noraizējusies, bet nākamajā dienā pamanīju, ka tā ir uz galda”, viņa atceras.
Lai uzturētu slaidu figūru, viņa izvēlas svaigus produktus
Lai noturētu sevi formā Keita jeb pilnajā vārdā Katrīna Elizabete Midltone ir pievērsusies svaigēšanai, kas palīdz arī saglabāt starojošu ādu, veselīgus matus un stiprus nagus. Viņas iecienītākie produkti ir jēla, marinēta zivs, godži ogas, gaspačo, arbūza salāti, mandeļu piens un tabulē (tabbouleh) salāti.
Keita neatsakās no svētku gardumiem
Kad Viljams un Keita kopā ar bērniem dodas uz Sandringemu Norfolkā, lai svinētu Ziemassvētkus kopā ar karalieni, viņi tiek cienāti ar dažādiem gardumiem. Ziemassvētku rīts sākas ar sātīgām brokastīm. Tad visi dodas uz dievkalpojumu un pēc tam ēd pusdienas. Tajās ietilpst salāti ar garnelēm vai omāru, tītara cepetis un tradicionālās piedevas, piemēram, pastinaki, burkāni un Briseles kāposti. Svētku vakariņās šefpavārs liek galdā iespaidīgu cepeti, tītaru vai šķiņķi, ko papildina vēl ar citiem 15 līdz 20 ēdieniem.
Lasi vēl: Iedvesmojies – kādi bija princeses Diānas ikdienas ēšanas paradumi
Viņa uzveica nepatiku pret ēdienu
Grūtniecības toksikozes dēļ Katrīnai vairākkārt bija vajadzīga hipnoterapija, lai atgūtu nelabuma nomākto apetīti. Uztura režīms ar avokado, ogām, auzu pārslu putrām un citiem ēdieniem palīdzēja uzņemt svaru, kas bija vajadzīgs veselīgai grūtniecībai.
Viņai patīk pamēģināt kaut ko jaunu
Lai arī ēst kameru priekšā vienmēr ir riskanti, Keita un Viljams nespēja pretoties kārdinājumam, kad devās vizītē uz Kanādu. Pārtikas un vīnu festivālā, kas norisinājās Britu Kolumbijā, Keita pagaršoja “geoduck” gliemeni ar sinepju mērci un atzina, ka tā ir ļoti neparasta un viņa nekad neko tādu nebija redzējusi.
Viņa pietaupa vietu arī desertam
Ģimenes pasākumos parasti galdā tiek likti arī tradicionālie saldie ēdieni, piemēram, rulete ar ievārījumu un īrisa pudiņš, ko bērnībā bija iecienījuši arī prinči Viljams un Harijs. Ziemassvētkos karaliskā ģimene pie pēcpusdienas tējas mielojas ar tradicionālo pudiņu un augļu kūku, taču Katrīna saviem bērniem neliedz kūkas un saldumus arī citās dienās.