Ķīniešu prognoze: kā noteikt savu elementu pēc dzimšanas datuma un tā ietekmi uz jūsu dzīvi

Austrumu gudrība palīdz precīzi zināt jūsu rakstura iezīmes, pateicoties elementa definīcijai, kas atstāj nospiedumu katrā no mums. Jūs varat noteikt savu elementu pēc dzimšanas datuma.

Austrumu filozofija ir attīstījusies gadsimtu gaitā, un, pateicoties paaudžu gudrībām, ikviens var uzzināt daudz jauna par sevi. Eksperti piedāvā iepazīties ar vienkāršu veidu, kā noteikt savu elementu, lai labāk izprastu savas īpašības, izlemtu par nākotnes ceļa izvēli un attīstītu pozitīvas rakstura iezīmes.

Kā noteikt savu elementu

Saskaņā ar ķīniešu prognozi ir viegli noteikt savu piederību noteiktam elementam. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams dzimšanas gada pēdējais cipars, kas identificēs piederību elementiem. Tiem, kuri dzimuši no 1. janvāra līdz 20. februārim, nepieciešams nevis sava dzimšanas gada, bet gan iepriekšējā gada pēdējais cipars. Pēc tam pārbaudiet ar tabulu:

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

0-1: metāla elements;
2-3: Ūdens elements;
4-5: koka elements;
6-7: Uguns elements;
8-9: Zemes elements.

Elementu īpašības

Katrs elements ir unikāls un cilvēkos iemiesojas dažādos veidos. Apgūstot galvenās īpašības, jūs varat redzēt savas  labākās rakstura īpašības, kā arī vājās vietas, ar kurām ir svarīgi cīnīties, lai iegūtu labklājību un harmoniju ar ārpasauli.

Metāls.  Cilvēki, kas pieder šim elementam, izceļas ar stingru raksturu un neatkarību. Viņu prioritātes ir labklājības sasniegšana un varas iegūšana. Metāla cilvēki nav pieraduši zaudēt, taču viņi nerīkosies nelikumīgi, lai panāktu savu: viņus piesaista godīgums un uzticamība. Šīs stihijas cilvēku raksturā ir arī impulsivitāte un aizkaitināmība, kas dažkārt traucē saziņu ar vidi, tāpēc viņiem ir nepieciešami vingrinājumi, lai  sasniegtu iekšējo līdzsvaru .

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment