Čingishana tēja: recepte spēkam, enerģijai un možumam

Mongoļu hans Čingishans iekaroja gandrīz pusi pasaules. Kāds bija viņa labās Vese***as, neizsīkstošās enerģijas un izturības noslēpums? Daudzi hana laikabiedri apgalvoja, ka viņš izmantojis maģiju, taču patiesībā mongoļu iekarotāja uzvaru noslēpums bija parastā zāļu tēja, ko viņš dzēra pats un dāvāja visai savai armijai.

Čingishana tēja ļāva saglabāt veselību un iekšējo mieru. Karavīriem, kuri lietoja šo dzērienu, bija tērauda nervi un spēcīga imunitāte. Šīs brīnumainās tējas recepte ir vienkārša. Tajā ietilpst trīs veidu garšaugi – oregano, As**szāle un piparmētra.

Čingishana tējas recepte

Sastāvdaļas: 1 ēd.k. karote oregano, 1 ēd.k. As**szāles un 1 ēd.k. piparmētru karote.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Pagatavošanas metode:  Vispirms jāsajauc kopā visi garšaugi. 1 st. karoti visa maisījuma aplej ar verdošu ūdeni (1 litrs) un ļauj ievilkties 15-20 minūtes. Jūs nevarat izkāst dzērienu. Tas jāpaliek krūzē līdz pašām beigām, līdz esat izdzēris visu šķidrumu.

Lai iegūtu gaidīto efektu un veselību kā Čingishanam, šis dzēriens ir jādzer regulāri. Tēja ne tikai stiprina visu imūnsistēmu un normalizē visus procesus organismā, bet arī samazina insulta un sirdslēkmes risku.

Ir zināms, ka Mongoļu impērijas valdniekam Čingishanam bija pārsteidzoša enerģija, spēks un izturība, ko viņš parādīja cīņās. Taču tēja viņam palīdzēja arī mīlas lietās – hanam bija 2000 konkubīņu harēms, kuras pat cīnījās savā starpā, lai nakšņotu pie saimnieka.

Mēs vēlam jums labu veselību!

Leave a Comment