Ko dara zvaigžņu zīmju pārstāvji iekrītot peļķē

Lauva

Lauvas neiekrīt peļķēs. Ja pēkšņi kaut kas nenotiks tā, kā vajadzētu, tad Lauva visus pārliecinās, ka tā tas bija iecerēts. Dīvaini, bet visi viņam ticēs. Tikai daži zinās patiesību, bet viņiem tas ir vienalga, jo jūs nevarat samīdīt pūli. Ja Leo tika atlaists no prestiža darba, viņš vienkārši teiks: “Viņi mani nav pelnījuši.” Un pat beigās viņš tā izlemj.

Jaunava

Jaunavām, tāpat kā citām zīmēm, ir netikumi un vājības , par kurām mēs rakstījām iepriekš. Galvenais no tiem ir depresīvs noskaņojums kritiskos brīžos. Ja Jaunavas iekļuva peļķē, tad viņām palīdzēs tikai citi cilvēki. Viņi ir ļoti atkarīgi no citu palīdzības. Ko lai saka – ja izlietnē ir daudz netīru trauku, tie jau ir apbēdināti, un, ja runa ir par darbu vai mīlestību, tad rakstiet izniekoti.

Svari

Šie cilvēki mēdz radīt problēmu no nekā. Ja viņi paši sēž peļķē, viņi var viegli no tās izkļūt. Ja viņi cieš citas personas dēļ, viņi sāk to darīt katru savas dzīves sekundi un ar katru ķermeņa šūnu. Viņus sanikno citu cilvēku problēmu risināšana, tāpēc, sēžot peļķē blakus Svariem, var atvadīties no viņu draudzības.

Skorpions

Skorpioni, kad viņus pārņem problēmas, veido nopietnu seju. Šī ir visnopietnākā no visām sejām Visumā. Tad, kad viss pāriet, viņi var atcerēties problēmas kā sliktu sapni, pat pasmieties par sevi. Kad tas viss notiek ar viņiem, viņus pārsteidzot, viņu sejas ir līdzīgas politiķu sejām sanāksmē par globālo krīzi.

Strēlnieks

Strēlnieki cenšas par to pasmieties, ja kāds pamana, ka ir piedzīvojis kuriozu neveiksmi. Nu, tieši tā. Labāk pasmieties par sevi, nekā ļaut to darīt visiem apkārtējiem. Kad Strēlnieki neizdodas vai nonāk neveiklā situācijā, viņi nepazūd. Tāda sajūta, ka viņi šim notikumam ir gatavojušies visu mūžu.

Lasi arī: 5 neparasti veidi, kā piesaistīt naudu

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji pirmdienā ierodas darbā

Mežāzis

Mežāži ir ļoti noraizējušies: kā būtu, ja cilvēki, kuri redzēja vai uzzināja, ka ir iekļuvuši peļķē, pārstātu viņus cienīt. Grūti saprast, bet katrs Mežāzis vairāk par visu baidās, ka zaudēs tuvinieku uzticību vai kolēģu cieņu. Tāpēc, kad viņi sēž peļķē, viņu acis sāk raustīties no bailēm, un viņi vienkārši klusē.

Ūdensvīrs

Lielākajai daļai Ūdensvīru ir dzelzsbetona nervi. Man ir vienalga, ka viņš jau pirmajā dienā sasita savu jauno mašīnu – viss būs kārtībā. Man ir vienalga, ka sieva ir prom – viss ir uz labu. Protams, viņi uztraucas, kad notiek kaut kas neizskaidrojams, bet, ja ir kaut viena teorija, kas izgaismo viņu nelaimju cēloņus, tad, iesēdušies pat visnetīrākajā un dziļākajā peļķē, viņi neuztraucas.

Zivis

Zivis, tāpat kā Mežāzis, sāk raustīties acīs, taču ne tāpēc, ka baidītos par savu stāvokli, bet gan tāpēc, ka ir noraizējušās par problēmu tuvošanos. Šī zvaigžņu zīme nevēlas tērēt savu laiku, mēģinot atrisināt dažus jautājumus. Šī zīme nemaz neko daudz nevēlas, tāpēc, sēžot peļķē, viņi sapņo pēc iespējas ātrāk no tās izkļūt, bet nemaz nezina, kā.

Vislabāk ir bēgt no problēmām ar  savtīgajām Zvaigžņu zīmēm , par kurām rakstījām iepriekš. Ar tās palīdzību uzziniet vēl vairāk informācijas par cilvēkiem, kas jūs ieskauj. Mēs vēlam jums panākumus

Leave a Comment