Ko darīt, ja mīļotais ir brīnišķīgs, bet skūpstās briesmīgi?

Esmu nesen sākusi tikties ar vīrieti, kurš ir burvīgs un starp mums ir īsta ķīmija. Mēs ļoti labi satiekami un izbaudām viens otra kompāniju, bet ir viens liels BET- viņš briesmīgi skūpstās. Viņa lūpas ir vējā savilktas, raupjas, viņa mēle šaudās iekšā un ārā, kā arī viņa deguns mēģina ierakties manā sejā.

Tādā situācijā cilvēkam nekad nav jāsaka, ka viņš ir slikts skūpstītājs. Vīrietis visticamāk to jau ir darījis pāris gadus un ļoti iespējams, ka citi partneri to ir izbaudījuši. Tas nozīmē, ka jums nesakrīt vēlmes, bet nenozīmē, ka kāds ir slikts šajā darbībā.

Uzzini: Ko viņa skūpsts patiesībā nozīmē?

Ir maigi, ar pietāti jāinformē partneris par to, ka konkrētais skūpstīšanās veids ne visai iet pie sirds un var ieteikt pamēģināt citus veidus, metodes. Vari izdomāt, kuras 3 lietas patīk tev un vēlētos sajust no sava partnera. Piemēram, “pamēģini pilnībā atslābināt sava lūpas un glāsti manējās ar tām”, “vai mēs varam pamainīt galvas pozīcijas, lai izvairītos no degunu sasišanās?”.

Šādā veidā tu viņu arī iepazīsi. Ja viņš ir gatavs sadarboties un mēģināt, tad ir vērts turpināt šīs attiecības, bet, ja ne- tad ir laiks doties cita partnera meklējumos.

Avots: theguardian.com

Leave a Comment