Ko darīt, ja sieviete, kurai ir partneris, nevēlas mīlēties?

Visizplatītākais iemesls, ir tāds, ka sekss vairs nav tik kvalitatīvs kā attiecību sākumā, līdz ar to, kāpēc, lai Tu gribētu darīt kaut ko, kas Tev nesagādā baudu un prieku? Ja pat Tev liekas, ka nav jau tik traki, pajautā sev, kad bija pēdējā reize, kad aiz iekāres pati leci mīļotajam klēpī. Ja neatceries, tātad seksa kvalitāte ir problēma. Neviens neiekāro kaut ko parastu. Piemēram, „ai, kā es gribētu pavizināties tajā izrūsējušajā Opelī!” vai, „mm, cik garšīgs sāls!”. Neviens tā nesaka. Cilvēki iekāro tikai to, kas ir iekāres vērts. Kvalitātes problēmas pamatā parasti ir seksa ilgums. Nav noslēpums, ka vīrietim reizēm pilnīgi pietiek ar trīs minūtēm. Nu labi, piecām. Bet sievietei ar to ir krietni par maz.

Kā panākt, lai mīlēšanās būtu ilgāka? Pirmkārt, pasaki savam vīrietim, ka ar to ir par maz un izrādi vēlmi turpināt. Varbūt viņš nemaz nezina, ka Tev gribas vairāk. Otrkārt, ja jūs lietojat kontracepciju, kas nav prezervatīvs, tad pamēģiniet ar prezervatīvu- ir tādi ar anestēzijai līdzīgu vielu, kas samazina vīrieša locekļa jutību. Vēl pirms mīlēšanās var nedaudz iedzert, jo arī alkohols palīdz samazināt jutību. Taču, ļoti būtisks faktors ir atmosfēra. Ja Tava attieksme pret seksu būs kā pret pienākumu, tad tā arī būs. Pat, ja ir mazi bērni vai citi faktori, kas ierobežo nodošanos mīlas priekiem, uztver katru reizi kā kaut ko īpašu. Aizdedzini to vienu „flošku” un uzliec mūziku. Varbūt pasūti internetā kādu erotisku apakšveļu un pārsteidz savu mīļoto. Seksuālā dzīve ļoti viegli pārtop par rutīnu, kur katra kustība jau zināma, taču, neviens cits, kā tikai Tu pati, nevar to izmainīt. Ja Tu gaidi, kad vīrietis izkaisīs gultu ar ziedlapiņām vai pats Tev nopirks nerātnās medmāsas kostīmu, tad drīzāk slotas kāts uzziedēs. Vīrietis atnes mamutu, un sieviete šo mamutu pagatavo vakariņās. Vīrietis uzceļ māju, un sieviete šo māju iekārto. Vīrietim ir krāniņš un sieviete rīkojas, lai no tā gūtu maksimālu efektivitāti.

Otrs izplatītākais seksa negribēšanas iemesls ir psiholoģiskais faktors. Sieviete nejūtas skaista, iekārojama, seksīga. Respektīvi, viņas vīrietis neliek viņai tā justies. Visgrūtāk ir apzināties, ka neviens neko nevar Tev likt vai nelikt. Šādu sajūtu cēloņi nav meklējami vīrietī, lai gan ļoti gribās atbildību novelt uz viņu- nedāvina puķes, nesaka, ka esmu skaista, nenovērtē. Bet, kāpēc Tev vispār ir vajadzīga atzinība un novērtējums no malas? Lai justos pārliecinātāk un labāk par sevi. Taču, vai tas viss vienkārši neizklausās pēc zema pašvērtējuma? Jo, ja Tu uzskati, ka esi skaista, tad kāpēc Tev vajag, lai to apliecina no malas? Tu taču zini, ka tā ir, un viss. Neviens taču neapstiprina pašsaprotamas lietas. Zāle ir zaļa un par to neviens nerunā. „Suns ir aprakts” tajā apstāklī, ka, ja Tu jūties skaista, Tu patiešām esi skaista un staro. Tu dzirkstī! Un tad arī gribas izteikt komplimentus, tad arī vīrietis saausās- laikam jāuzdāvina puķes, viņa taču ir tik brīnišķīga! Jo viņa pati tic tam, ka tāda ir. Šai sajūtai ir jārodas pašai sevī. Neviens to nespēj iedot no malas. Ja spētu, tad taču ar vienu reizi pateiktu- Tu esi skaista- pietiktu visam mūžam.

Ko darīt, lai apzināšanās, ka esi lieliska, būtu klātesoša visu laiku, arī tad, kad to neviens neapliecina? Atbilde ir diez gan banāla- mīli sevi. Kad Tevi skūpsta, izbaudi šo skūpstu- Tu to tik ļoti esi pelnījusi, tāpat, kā gaisu, ko elpo. Koķetē ar mīļoto. Pat pēc pieciem gadiem attiecībās var koķetēt, to neviens nav aizliedzis. Iekod viņam lūpā (tik nepārkod, haha), skūpsti ausi, glāsti viņu un izģērb- pavedini viņu. Tev taču tas tik labi padevās attiecību sākumā! Atgādini sev, ka esi mīlestības, glāstu un skūpstu vērta. Tu esi princese pati sev, tāpēc izturies pret sevi, kā pret princesi. Līdzīgs ar līdzīgu pievelkas, tāpēc, ja pati sevi mīlēsi- pievilksi arī citu mīlestību.

Avots: 

zvaigžņu tulks

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Uzspēlē loto, paņem Džekpotu un…
    sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojusi.

Leave a Comment