Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

Ko darīt, ja vīrs krāpj?

  • Nosakiet traģēdijas mērogu. Nodevības nodevība ir atšķirīga, un ir svarīgi saprast jūsu neuzticīgā laulātā motīvus un nodomus. Vai tā bija nejauša nodevība vai vīrs ir nopietni saistīts ar citu sievieti? Notiek tā, ka līdz brīdim, kad atklāj noslēpumu, vīrs dzīvo divās ģimenēs. Atkarībā no situācijas un nepieciešamības plāno savas darbības.

LASI ARĪ: 4 patiesības par ēterisko enerģiju

  • Nosakiet, ko tiešām vēlaties. Kādas ir jūsu attiecības ar savu vīru? Bieži gadās, ka laulība ir faktiski sadalījusies, un sieva pati nezina, kā atbrīvoties no apspiestajām ģimenes saitēm. Bet sievietei vienmēr ir grūtāk izlemt par laulības šķiršanu nekā vīriešiem. Un šeit vīrs pats sper pirmo soli. Bet šeit nāk ievainotā sievišķīgā iedomība. Un sieviete sāk cīņu nevis par savu mīļoto cilvēku, bet par savu pārākumu. Tātad, dāmas, domāju, vai tas tiešām ir tik slikti? Vai vajag turēt nodevīgo vīrieti, vai labāk ir novēlēt viņam laimi un veidot savu dzīvi?
  • Runājiet ar savu vīru, uzziniet viņa nodomus. Vai viņš nožēlo grēkus un vēlas palikt, vai arī viņš vēlas atstāt savu ģimeni un būt kopā ar citu sievieti? Runājiet mierīgi, bez histērijas un draudiem. Histērija jums nepalīdzēs, bet tikai jūs pazeminās vīrieša acīs un piespiedīs viņu atpakaļ pie durvīm.

Tātad, jūs noskaidrojāt situāciju. Jūsu un jūsu laulātā vēlmes jums ir skaidras. Pamatojoties uz faktiem, atmetot visas nevajadzīgās emocijas, jūs varat izdomāt, ko darīt tālāk.

Vai es varu piedot savam vīram pēc nodevības

Tātad tas notika. Vīrs tevi izmainīja. Tieši tas notika, kas notika, un jums ir jāpieņem šis fakts, kā tas ir. Ja jūsu vīrs jums saka, ka krāpšana bija tikai negadījums, un viņš vēlas palikt ģimenē, varbūt tas tā ir. Un tad tavs solis ir piedot vīra nodevību un izglābt ģimeni vai nepiedot un šķirties.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

Jāatceras, ka neviens nepieder nevienam, un laulība nedod jums tiesības izmantot personu. Laulība nedod jums lojalitātes garantijas. Un cilvēks joprojām pieder tikai sev. Laulības nodevība var izraisīt jums morālas sāpes, bet jums nav tiesību “sodīt vai apžēlot”. Tātad tas nav saistīts ar piedošanu, bet gan par to, ka jūsu vīrs bija ar citu sievieti.

Pieņemt – tas nozīmē gūt pieredzi un neatgriezties pie šī temata atkal un atkal. Ne dialogā ar vīru, ne dialogā ar sevi (pretējā gadījumā vīrietis nožēlos simts reižu, ka viņš palika).

Kā dzīvot uz Polijas nodevību

  • Pārstājiet sevis grauzt. Atcerieties, ka neviens nav vainojams. Nav vajadzības spīdzināt sevi ar domām: „Es esmu pārāk resna,” „Es nevaru labi gatavot”, „Es esmu pārāk, ka … un pārāk …”. Tas nenozīmē, ka jums nevajadzētu sekot izskatam un attīstīt kulinārijas talantus. Jūs to darāt pati sev, nevis vīrietim.

LASI ARĪ: Venēras un Jupitera savienojuma aspekti : greznība un krāšņums

  • Nemēģiniet un necentieties salīdzināt sevi ar pretinieci. Viņa nav sliktāka un nav labāka, viņa ir tikai cita sieviete.
  • Nekādā gadījumā nemēģiniet iedomāties vīru citas sievietes rokās. Mūsu iztēle ir mūsu ienaidnieks.
  • Nelūdziet vīram par viņa mīļāko. Neinteresējieties, kādā pozā viņi mīlējās, kā viņš to sauca, un to, vai viņam patika. Jūs arī viņam nodarīsiet sāpēs un saņemsiet atbildi, kas jums nepatīk. Salīdzinājums ir bezjēdzīgs un izraisa tikai sāpes.
  • Neprasiet nevienam padomu. Šķīrusies vientuļa draudzene teiks: “Laulības šķiršana, nav, ko ciest.” Nodevīgā vīra laulātā sieva nopūšas un saka: “Nu, ko darīt, viņi visi ir brunču mednieki.” Atcerieties, ka jūsu lieta ir individuāla. Jūsu dzīve pieder tikai jums, un tikai jums ir jāizlemj, ko darīt.
  • Runājiet ar speciālistu. Priestera vai psihologa padoms ir objektīvs, jūs neko neatradīsiet motīvos, bet vēlmi jums palīdzēt. Vai drīzāk palīdziet jums palīdzēt sev.
  • Pievērsieties patīkamiem mirkļiem. Iedomājieties, ka jūs un jūsu vīrs atsākat attiecības. Un attiecības sākumā cilvēks nedomā par viņa partnera iepriekšējiem hobijiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment