Ko darīt, ja zvaigžņu prognozes ir pretrunā viena otrai

Kā būt

Lai līdz minimumam samazinātu pretrunu iespējamību ar reālo dzīvi, jums vajadzētu izlasīt to pašu ekspertu prognozes. Šajā gadījumā jūs varēsiet saprast, vai viņu prognozes jums ir piemērotas vai nē. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams kādu laiku abstrahēties no visām pārējām prognozēm. Ja saprotat, ka sakritību nav vispār, tad visticamāk šis informācijas avots nav īpaši uzticams, un zvaigžņu eksperti, kas sniedz datus, nav līdz galam kompetenti.

Lasi arī: Augu aizstāvji no ļaundariem jeb augi, kas piesaista veiksmi, naudu un mīlestību

Lasi arī: Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Ja jums ir divi avoti un tie ir pretrunā viens otram , tad jums vajadzētu izvēlēties to, kas jums ir visobjektīvākais. Uzticieties tiem zvaigžņu ekspertiem, kuri ir pārbaudīti laikā. Gadās, ka vienam zvaigžņu ekspertam ir mīlestības prognoze un finanšu prognoze. Tajos var būt nelielas neatbilstības, taču dažreiz tās var izlaist. Pieredzējis un patiesi spēcīgs zvaigžņu eksperts šādu kļūdu nepieļaus. Negadīsies tā, ka mīlas prognozē viņš rakstīs “esiet atvērts pret cilvēkiem”, bet finansiālajā “nerunājiet nevienam par savām problēmām”, taču šeit ir svarīgi atcerēties prognozes tēmu. Iespējams, frāze “nerunājiet nevienam par savām problēmām” nozīmē, ka jums nevajadzētu īpaši runāt par finansiālām problēmām.

Neiekļaujiet ekspertu melnajā sarakstā, ja kāda no prognozēm nav piepildījusies vai ir pilnīgi pretēja. Labs zvaigžņu eksperti nestāsta, kas notiks rīt vai pēc gada. Viņš saka , ar kādu varbūtību kaut kas var notikt un kā šo varbūtību palielināt vai, gluži otrādi, samazināt līdz absolūtam minimumam. Labs prognoze ir prognoze, kas atspoguļo daudzus scenārijus un sniedz noderīgus padomus, nevis tāds, kur stāsta, kas un kad notiks. Nav nekā pārsteidzoša faktā, ka šādas prognozes piepildās reti, jo mūsu dzīvē ir daudz nelaimes gadījumu.

Ja vēlaties saņemt pareizos ieteikumus nedēļai vai mēnesim, tad iesakām iepazīties ar  mūsu universālajām prognozēm, mīlestības, sieviešu un  finanšu prognozēm, kā arī sekot līdzi  Mēness kalendāram. Mēs vēlam jums panākumus.

Leave a Comment