Ko darīt pirms gulētiešanas, lai nostiprinātu attiecības?

 

o-COUPLES-SLEEPING-facebook

 

Dodieties gulēt vienā un tajā pašā laikā. Kā var savest kopā intīmo dzīvi, ja viens sēž pie datora, bet otrs jau guļ? Tam nepieciešams būt vienā vietā un vienā laikā!

 

Nolieciet malā visas ierīces. Laiks, ko pavadāt gultā, ir viens no labākajiem brīžiem, kad savest kārtībā savas intīmās attiecības ar cilvēku, ar kuru nolēmāt būt kopā.

 

Runājiet viens ar otru gultā. Fiziskais kontakts – pat visparastākie glāsti un apskāvieni – jebkuras sarunas laikā ļoti daudz ko nozīmē. Kad visi mājas darbi paveikti un bērni ir devušies gulēt, nesēdiet virtuvē, bet labāk apgulieties un parunājiet gultā viens ar otru.

 

Lasi vēl: 6 nepatīkamas lietas, kas atgadīsies, ja pirms gulētiešanas nenoņemsi kosmētiku

 

Priekšspēli uzsāciet jau ilgi pirms došanās gulēt. Tā var būt pat zīmīte uz ledusskapja rīta agrumā vai arī negaidīta īsziņa darba dienas vidū, citiem cilvēkiem tā var būt pat miskastes iznešana bez liekas sacīšanas – tas var būt jebkas, kas norāda uz to, ka Jums šis cilvēks kaut ko nozīmē.

 

Izpētiet jaunus pieskaršanās veidus. Labākā priekšspēle ir tāda, no kuras jJūs negaidiet neko pretī. Piemēram, veiciet savam partnerim masāžu, lai šādi atslābinātu pēc garas un nogurdinošas dienas darbā. Tā nav vienkārši masāža, bet gan Jūsu komunikācijas un intīmās dzīves veids.

 

Skūpstiet viens otru pirms došanās gulēt. Nekad neaizmirstiet par šo vienkāršo un jauko mīlestības izrādīšanas metodi. Tiem cilvēkiem, kuriem naktī ir grūti gulēt apskautiem, jo ir neērti vai karsti, skūpsts var būt kā ļoti svarīgs intimitātes izrādīšanas veids.

 

Atcerieties, ka Jūsu mīļotais cilvēks nevar vienmēr tikai sniegt, Jums kaut kas ir jādod arī pretī!

 

Leave a Comment