5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada martā, lai būtu laimīgāki

Tuvojas pirmais pavasara mēnesis – mīlestības, siltuma, labestības un visa patīkamākā laiks. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja, no kā steidzami jāatbrīvojas šajā martā, lai kļūtu laimīgāks tagad un turpmāk.

Tātad garā un sāpīgā ziema ir beigusies. Priekšā laime, siltums, brīvība un mīlestība. Visums centīsies mums palīdzēt atrast sevī apslēptos talantus, realizēt visas iespējas un garīgi pārveidoties. Lūk, kas var jums traucēt.

Toksiskas attiecības

Šajā martā jūs varat un pat vajadzētu mēģināt atbrīvoties no toksiskām attiecībām. Tas ir ne tikai par mīlestību, bet arī par draudzību. Ja pastāvīgi kontaktējies ar cilvēku, kurš izsūc no tevis enerģiju vai nemitīgi liek spieķus ritenīšos, provocē vainas un negatīvisma sajūtu, tad ir laiks sevi atbrīvot. Šis marts ir īstais laiks, lai atbrīvotos no attiecībām, kuras ir nokalpojušas savu derīgumu vai sākumā nebija ne mazākā mērā pozitīvas.

Pastiprināta koncentrēšanās uz negatīvo

Šajā martā jums ir jāatbrīvojas no ieraduma koncentrēties uz kaut ko sliktu. Pavasaris ir sācies, tāpēc svarīgi padomāt par patīkamo. Jā, dzīvē ne vienmēr viss notiek tā, kā mums patīk, bet tas nenozīmē, ka jums vajadzētu skumt, uztraukties. Jo mazāk tu sevi pievilksi martā, jo biežāk ar tevi notiks kaut kas labs. Šomēnes būs vieglāk kļūt nedaudz optimistiskākam. Galvenais, lai ir vēlme.

Nepareizas prioritātes

2023. gada martā bioenerģijas eksperti iesaka savas domas un rīcību virzīt uz labāko rezultātu sasniegšanu jomās, kuras uzskatāt par vissvarīgākajām. Ja ziemas beigās ik pa brīdim nācās novirzīties no izvēlētā ceļa, tad martā pareizi noteikt prioritātes būs daudz vieglāk. Visu otršķirīgo un nevajadzīgi svarīgo nosūtīt lūžņos.

Lasi arī: Ja jūs esat šī zīmes īpašnieks, tad jums veiksies 2023. gada martā

Tenkas

Vispirms atbrīvojieties no pašas vēlmes tenkot. Saziņā ar citiem cilvēkiem mēģiniet koncentrēties uz kaut ko svarīgāku. Visumam nepatīk, ja kāds apspriež kādu aiz muguras, it īpaši tik gaišā un laba laika periodā. Nekādā gadījumā nemazgājiet nevienam kaulus un neizplatiet nepatiesu informāciju par cilvēkiem. Tāpat neizpaudiet citiem citu cilvēku noslēpumus. Tas ir ārkārtīgi slikti jūsu karmai.

Vēlme salīdzināt sevi ar citiem

Martā daudzām mūsu vēlmēm tiks dota zaļā gaisma, un iespējas gūs jaunu spēku. Visums palīdzēs pārstāt sevi salīdzināt ar citiem, jo ​​tas ļoti kavē attīstību. Tādā veidā jūs sāksit koncentrēties uz svarīgām lietām, un nožēla un skaudība jūs pametīs, paverot jaunas iespējas.

Pavasara sākums palīdzēs mainīt karmiskos scenārijus. Eksperti uzskata, ka ir pienācis laiks izvirzīt jaunus mērķus un gatavoties garīgai atmodai. Novēlam labu pavasara sākumu.

COMMENTS

Leave a Comment