Ko neprot izdarīt dažādi Zvaigžņu zīmju pārstāvji: ne jau visi ir plaša spektra profesionāļi

Lauva

Lauva nezina, kā zaudēt. Varbūt tas nemaz nav jaunums. Bet problēma ir cita: Lauva pat nezina, kā spēlēt. Viltība, intrigas, maigas sviras, manipulācijas – tas viss ir zem viņa cieņas. Tomēr, ja Lauva zaudēs, viņš nebūs sarūgtināts, jo viņš arī nezina, kā novērtēt sevi no malas.

Jaunava

Jaunava neprot klusēt. Jaunavas mēle ir viņas  lielākais ienaidnieks,  bet, no otras puses, gan viņas labākais draugs, gan apgādnieks: neviens nerunā vārdus tik labi kā Jaunava. Paradokss ir tāds, ka patiesībā vārds viņai pieder: jebkurā sarunā Jaunavai ir jāievieto sava piezīme, vērtīgs viedoklis, padoms, pārmetums, kritika vai joks.

Svari

Svari neprot pateikt nē. Viņi nespēj atteikt cilvēkam, pat pats vārds “nē” var novest Svarus klusu šausmu stāvoklī. Šeit rodas visas Svaru nepatikšanas un problēmas: šī zīme vienmēr iesaistās nevajadzīgās lietās, dara citu cilvēku darbus un tērē naudu muļķībām.

Skorpions

Skorpions nezina, kā piedot. Kad esat aizvainojis Skorpionu, jums nav jālūdz piedošana; jūs joprojām nevarēsit sasniegt viņa akmeņaino sirdi. Tiesa, jūs varat saņemt iecietību, ja atzīstat savu vainu un izciešat izrēķināšanos.

Strēlnieks

Strēlnieks nezina, kā izvēlēties. Nu, viņš nevar izvēlēties vienu no diviem: viss ir tik interesants, neparasts, aizraujošs un garšīgs! Šai zīmei doma par tik lielu dažādību pasaulē ir vienkārši nepanesama.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus sagaida patīkamas pārmaiņas un melnās līnijas beigas

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Mežāzis

Mežāzis neprot atpūsties. Šai zīmei darbs pie sevis nekad nebeidzas, pat ja viņš skatās filmu, iedzer ar draugiem bārā, dodas atvaļinājumā uz jūru vai guļ. Mežāzis vienmēr ir stresā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nezina, kā būt tādiem kā visi citi. Ūdensvīram nekas nav sliktāks par saplūšanu ar pelēko pūli. Tāpēc viņš it visā un vienmēr atrod savu ceļu, pat ja visi apkārtējie viņu pārliecina, ka tas ved uz nekurieni.

Zivis

Zivis nezina, kā dzīvot reālajā pasaulē. Viņi dzīvo ilūzijās, tāpēc praktiski neko nezina. Tajā pašā laikā Zivīm, kā likums, ir cilvēks, kuram patīk par tām rūpēties. Zivis nemaz neuztraucas par savu dzīvi, jo vienmēr atradīsies kāds, kas tev uzdāvinās lielāku akvāriju.

Lai uzturētu siltas attiecības ar jebkuru zvaigžņu apļa pārstāvi, jāizkāpj no  komforta zonas un jāsaprot, ka katram ir individuālas rakstura iezīmes.

Leave a Comment