Ko saka numeroloģija, ja kāds skaitlis pastāvīgi iekrīt acīs

Pastāvīga vienu un to pašu skaitļu parādīšanās apkārt var izraisīt pārdomas. Numerologi uzskata, ka tās ir zīmes, ko mums sūtījis Visums. Katrs cipars ir pavediens, un šī ziņa ir jāatrisina savlaicīgi un pareizi.

Ar skaitļu palīdzību jūs varat izskaidrot un atšķetināt visus planētas noslēpumus. Tostarp Visuma noslēpumi, kas mūs uzrunā numeroloģijas valodā.

Ar skaitļu palīdzību jau sen ir noskaidrots cilvēka likteņa numurs un viņa liktenis šajā pasaulē. Bet daži cilvēki zina, ka, izmantojot numeroloģiskās zināšanas, jūs varat burtiski kontrolēt savu likteni. Uzdevums ir vienkāršs – iemācīties pamanīt ciparu zīmes un tās pareizi saprast.

1, 11 un 111

Visums brīdina: ļoti drīz jūs iegūsit to, par ko ilgi sapņojat. Bet tagad ir svarīgi tikt galā ar savām vēlmēm un atsijāt uzspiesto attieksmi. Vienība vai vienību kombinācija ir spilgta zibspuldzes gaisma, kas norāda uz plašām iespējām: jūsu sapņi tiek īstenoti, tāpēc ir tik svarīgi pievērst uzmanību apziņas higiēnai. Visums ir tvēris tavas domas un vēlmes. Vai esat ar tiem apmierināti? Ja nē, izlabojiet savas domas un lūdziet otru iespēju.

Lasi arī: 5 veiksmīgu cilvēku noslēpumi, kas palīdz viņiem piesaistīt veiksmi un naudu savā dzīvē

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada augustā: vienam naudas lietās veiksies, citam attiecībās!

2, 22 un 222

Deuce un tā kombinācijas sola pārmaiņas uz labo pusi. Taču šīs izmaiņas nenotiks uzreiz: tas prasīs laiku un pacietību. Eksperti neiesaka jums pamest iesākto, jo jūs jau esat uz pareizā ceļa. Palieciet uz ceļa – par to jūs brīdina Divi. Tagad ir svarīgi koncentrēties uz pozitīvo situācijas aspektu, pat ja šķiet, ka vēlamais nav sasniedzams. Agrāk iesēto pūļu raža drīz nāks klajā.

3, 33 un 333

Trīs norāda, ka esat uz pareizā ceļa. Tas notiek reti: cilvēks pats atrod savu dzīves ceļu , bez pamudinājumiem un norādījumiem. Tas ir liels brīnums, par kuru skaitļi steidz ziņot. Ja trijotne piesaista jūsu uzmanību, jūsu dzīve rit harmonijā. Svarīgi nenovirzīties no ceļa un nemainīt savas vēlmes. Jums jādara viss, kā jums saka jūsu iekšējā balss. Ja tu viņam nepaklausīsi, vari zaudēt tālākā ceļa vektoru.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment