Ko sejas forma liecina par tavu personību?

Taisnstūrveida seja

1

Cilvēki ar šāda tipa sejas formu augstu vērtē loģiku un viņi ir ļoti labi domātāji, tomēr dažkārt viņiem ir tendence sadomāties pārāk daudz. Šāda sejas tipa cilvēkiem patīk plānot, bet viņi reti runā par savām emocijām. Patīk nodarboties ar sportu, ko arī piekopj regulāri – jo, tā kā šie cilvēki daudz ko patur sevī iekšā, ir svarīgi attīrīt sevi arī no iekšpuses. 

Apaļa sejas forma

2

 

Visbiežāk šāda sejas forma ir cilvēkiem, kuriem patīk plaša sabiedrība – viņi ir laipni un dāsni, cilvēkus vienmēr nostāda pirms sevis. Sliktākais šādā raksturā ir tas, ka dažkārt šādi cilvēki pārāk nostāda citus augstāk nekā sevi, tādā veidā no attiecībām neko nesaņemot sev. Šada tipa mentalitāte var piesaistīt narcistiskus cilvēkus, bet to var mainīt, saprotot, ka no sevis nav jāatdod pilnīgi viss.

Dimanta sejas forma

3

 

Šāda sejas formas tipa cilvēkiem patīk ņemt kontroli savās rokās un viņi skaidri zina, kā un ko viņi vēlas. Šiem cilvēkiem patīk detaļas, un tādēļ viņu darbs vienmēr ir kvalitatīvs. Savos izteikumos un komunikācijā šādi cilvēki ir ļoti precīzi, dažkārt mēdz būt arī asi, ja kaut kas ne tā tiek viņiem pateikts.

Ovāla sejas forma

4

 

Šāds cilvēks vienmēr zina, ko pateikt, tādēļ citiem liek justies komfortabli. Tomēr tas var aiznest arī līdz tam, ka šie cilvēki sāk pārāk daudz domāt par to, vai viņi runā pareizas lietas. Dažkārt nevar saprast, kādi patiesībā ir šādi cilvēki.

Kvadrātveida sejas forma

5

 

Šādi cilvēki ir ļoti entuziastiski – viņiem patīk iesaistīties jaunos projektos un izdarīt visu līdz galam. Lieli un sarežgīti darbi ir viņau aizraušanās, jo tādā veidā viņi var izpausties un paši pierādīt sev, uz ko ir spējīgi. Tieši tā – viņiem nav svarīgi, ko citi par viņiem domā.

Sirdsveida sejas forma

6

 

Šāda sejas forma ir cilvēkiem, kuriem ir milzīgs iekšējais spēks, bet viņi mēdz būt arī ietiepīgi, jo viņu domas mainīt ir ļoti sarežģīti. Šiem cilvēkiem ir ļoti daudz enerģijas, bet viņu spēks nāk no iekšienes. Ja šiem cilvēkiem ir mērķis, viņi darīs visu, lai to sasniegtu. 

Trīsstūrveida sejas forma

7

 

Šāda sejas forma nozīmē to, ka tu vēlies visu kontrolēt. Tomēr, lai arī cik prasīgs nebūtu šis cilvēks un lai arī cik ļoti viņš citiem šāda rakstura dēļ nepatiktu, viņš daudz ko sasniedz. Neatlaidība ir viņa veiksmes atslēga.

Avots: www.goodhousekeeping.com

 

Leave a Comment